Vittoria Corsa Pro Control TLR 700x26c
Vittoria Corsa Pro Control TLR 700x26c
Vittoria Corsa Pro Control TLR 700x26c
Vittoria Corsa Pro Control TLR 700x26c

Vittoria Corsa Pro Control TLR 700x26c

11A00439
€ 64,95
Inclusief belasting

De raceband voor extreme omstandigheden

Racen in regen, wind en het soort wisselvallige omstandigheden waarbij je je rugnummer op een gilet speldt in plaats van een trui? Rollen over stukken Frans asfalt of kalksteengrind? Ruw asfalt of natte omstandigheden - of een combinatie van beide - die het rechtvaardigen om een beetje lucht uit de banden te laten op de startlijn? Dat zijn de dagen dat 's werelds sterkste WorldTour-profs kiezen voor de Corsa PRO Control.

 

De Control doet zijn naam eer aan en geeft de Corsa PRO extra grip op regenachtig asfalt, geprepareerde gravelstroken en verraderlijke kasseien. De soepele constructie vermindert de rolweerstand en de verhoogde lekbescherming is bestand tegen de occasionele scherpe grind- of kasseienpiek. Bewezen op de meest slopende stenen van Roubaix. Ontworpen voor alles wat de wereld nog meer kan bieden.

Grafeen + Silica

2C samenstelling

Rubber geëvolueerd met grafeen en versterkt met silica in een progressief schema van vier compounds. Minimale rolweerstand en pittige respons in de middenstrook, veel grip en verankeringsstabiliteit op de schouders en versteviging tegen insnijdingen in de zijwand.

Kleur
Para
Zwart
Merk
Vittoria
Type
Buitenband
Type montage
Tubeless
Bandbreedte
26mm
Wielomtrek
28inch
44 Items
8022530428729

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking