WTB Riddler 45c Gravel
WTB Riddler 45c Gravel

WTB Riddler 45c Gravel

714401108530
Niet op voorraad
€ 44,95
Inclusief belasting

De Riddler is gebouwd voor onwankelbare snelheid in een breed scala van omstandigheden en levert extra enthousiasme voor de rijder die evenveel prioriteit geeft aan tractie en efficiëntie. De Riddler 45 breidt de horizon van grindrijden uit en is gemakkelijk geschikt voor langere onverharde tochten. Even thuis op uw lokale CX-parcours of onverharde B-wegen - wat heeft u nog meer nodig?

SG2 puncture bescherming: 

Deze banden zijn verkrijgbaar met onze geheel nieuwe SG2 Puncture Protection, een lichtgewicht nylon inzetstuk dat dekking biedt van hiel tot hiel en ervoor zorgt dat elk deel van de band wordt beschermd tegen schuine strepen en lekke banden. Naarmate evenementen steeds ruiger worden en fietsers verder trappen, wordt grind moeilijker. Het is alleen logisch dat grindbanden ook taaier worden.


Kenmerken WTB Riddler 45c Gravel:

 

- Nylonvezels hebben een plat profiel, waardoor er minder rubber nodig is om de gaten tussen de vezels op te vullen en het gewicht wordt geminimaliseerd.

- Beschermde SG2-gravelbanden hebben een karkas van 120 tpi, wat de soepelheid verbetert in vergelijking met een traditionele 60tpi-band.

- SG2 is specifiek ontworpen als een lekbeschermingslaag, maar het verbetert ook het vasthouden van lucht en elimineert sijpelen aan de zijwand.

- Agressieve bochtknoppen ontmoeten een laag profiel in het midden.

- Riddler 45 is uitstekend geschikt voor het verkennen van grind of bikepacking met een dropbar

Kleur
Zwart
Merk
WTB
Type
Gravel
Type montage
Tubeless
Bandbreedte
45mm
714401108530

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking