Born Watts & Minerals Drink Tablets

Born Watts & Minerals Drink Tablets

8716178030061
€ 8,95
Inclusief belasting

De Born Watts & Minerals Electrolyte Drink Tablets betreffen 20 tabletten ter bereiding van 20x500ml koolhydraat-arme elektrolytendrank. Deze drank is voorzien van alle nuttige nutriënten welke tijdens intensieve sportactiviteiten verloren gaan met het transpireren. Te gebruiken tijdens het sporten.

De Born Watts & Minerals Electrolyte Drink Tablets betreffen 20 tabletten ter bereiding van 20x500ml koolhydraat-arme elektrolytendrank, Te gebruiken tijdens het sporten.

Deze drank bevat WATTSUP, een speciaal extract van de Citrus Sinensis, ontwikkeld voor sporters door BioActor. Dit extract bevordert de omzetting van voedingsstoffen in bruikbare energie in de cellen van de spieren. Verder is de drank voorzien van alle nuttige nutriënten welke tijdens intensieve sportactiviteiten verloren gaan met het transpireren. De perfecte ondersteuning tijdens een zware fietstraining of tijdens een krachtsessie in een fitnessruimte.

Gemiddelde voedingswaarde (500 ml)

Potassium

75 mg

Chlorid

100 mg

Calcium

75 mg

Magnesium

50 mg

Sodium

150 mg

Citrus Extract WATTS’UP

 250 mg

 

Merk
Born
Gebruik
Tijdens Het Sporten
Voor Het Sporten
Type Sportvoeding
Eiwitten en Mineralen
Born
17 Items
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan de verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.