NamedSport RaceFuel
NamedSport RaceFuel
NamedSport RaceFuel
NamedSport RaceFuel
NamedSport RaceFuel
NamedSport RaceFuel
  • Aanbieding!
  • -€ 3,40
NamedSport RaceFuel
NamedSport RaceFuel
NamedSport RaceFuel
NamedSport RaceFuel
NamedSport RaceFuel
NamedSport RaceFuel

NamedSport RaceFuel

NamedSport RaceFuel
Laatste items in voorraad
€ 19,50 € 22,90 -€ 3,40
Inclusief belasting

Exclusief pro-endurance energiemengsel op basis van een drievoudige koolhydraatbron die Cyclodextrines Cluster Dextrin™, Maltodextrine D.E. 19 en Fructose combineert, in de verhouding 1:0,8, ideaal om: 

> De opname en oxidatie van koolhydraten door het lichaam te optimaliseren 

> Het risico op maagdarmstoornissen te minimaliseren 

> Te zorgen voor een optimale energiebron bij duursporten en sporten met hoge intensiteit 

De combinatie van koolhydraten in een isotone formule is van fundamenteel belang omdat het transport van voedingsstoffen door de darmwand een snelheidsbeperkende factor is bij de oxidatie van koolhydraten tijdens het sporten.

Wetenschappelijke literatuur meldt dat de speciale 1:0,8 verhouding optimaal is in duursporten omdat het de oxidatie van koolhydraten volledig benut en de energie levert die nodig is om intense prestaties te leveren en vermoeidheid te verminderen.

Voordelen

Cyclodextrinemengsel Cluster Dextrin™

Innovatieve verhouding 1:0,8

Drievoudige koolhydraatbron: cyclodextrinen, maltodextrinen en fructose

40g koolhydraten per portie

Neutrale smaak

 

De voordelen van de speciale 1:08-verhouding

 

Wetenschappelijke literatuur meldt dat de speciale 1:0,8-verhouding optimaal is bij duursporten, omdat deze de oxidatie van koolhydraten volledig benut en zo de energie levert die nodig is om intense prestaties vol te houden en vermoeidheid te verminderen.

Dit is mogelijk omdat verschillende soorten koolhydraten verschillende transporteurs hebben om glucose van de darm naar het bloed te transporteren, waarbij de maximale snelheid van een enkele koolhydraatbron zoals maltodextrine ongeveer 60 gram per uur is.

Er wordt gesuggereerd dat tijdens duurinspanningen (meer dan 2,5 uur) 80-120 gram koolhydraten per uur moet worden geconsumeerd om de bloedsuikerspiegel op peil te houden en vermoeidheid te voorkomen. Race Fuel> stelt ons in staat om de koolhydraatoxidatie te verhogen tot meer dan 60 gram per uur (tot 80-120g/uur) en om dat te bereiken hebben we Cyclodextrine en Maltodextrine gecombineerd met een andere vorm van koolhydraten, die een andere transporteur heeft, fructose.

Aangezien fructose een andere transporteur heeft dan glucose, zorgt de drievoudige bronformulering van RaceFuel> voor een grotere koolhydraatafgifte tijdens het sporten, waardoor de hoeveelheid koolhydraten die tegelijkertijd gebruikt en opgenomen kunnen worden tijdens duursporten toeneemt. Deze innovatieve formule stelt sporters in staat om de koolhydraatinname te verhogen tot ongeveer 80-120 gram per uur, wat de sportprestaties ondersteunt door maag-darmklachten te minimaliseren en een snellere absorptie mogelijk te maken.

Merk
NamedSport
Gebruik
Tijdens Het Sporten
Voor Het Sporten
Type Sportvoeding
Energiedrank
1 Item
8058268961481

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking