SIS GO Hydro Tabs Cola + Caffeïne
SIS GO Hydro Tabs Cola + Caffeïne
  • Aanbieding!
  • -€ 2,54
SIS GO Hydro Tabs Cola + Caffeïne
SIS GO Hydro Tabs Cola + Caffeïne

SIS GO Hydro Tabs Cola + Caffeïne

5025324005703
Niet op voorraad
€ 8,95 € 11,49 -€ 2,54
Inclusief belasting

GO Hydro + Cafeïne is ontworpen om ervoor te zorgen dat je effectief gehydrateerd bent om je beste prestaties te leveren. Het is een bruistablet dat gemakkelijk oplost in gewoon water en een zeer praktische aanpak biedt (voeg gewoon een tablet toe aan je 500 ml fles water) zonder de calorieën om aan je natriumbehoefte te voldoen bij een specifieke concentratie (30mmol/L).

 

Sportwetenschappers hebben herhaaldelijk aangetoond dat de toevoeging van 75 mg cafeïne de prestaties verbetert door zowel een fysieke als mentale oppepper te geven.


VOORDELEN

Tijdens matige tot intensieve inspanning kunnen we tot 2 liter zweet per uur produceren, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden. Natrium is de belangrijkste elektrolyt die verloren gaat door zweten, omdat het de dorst stimuleert, de smaak verbetert en de absorptie en retentie bevordert.

 

Als het verlies aan vocht en elektrolyten niet wordt aangevuld, treedt uitdroging op, een belangrijke oorzaak van vermoeidheid. Als we uitgedroogd zijn, stijgt onze lichaamstemperatuur; onze hartslag neemt toe; we putten onze koolhydraatvoorraden sneller uit en we ervaren de training als intenser. SiS GO Hydro + Cafeïne kan dit helpen voorkomen, met als doel niet meer dan 2% van onze lichaamsmassa te verliezen.

 

Het is aangetoond dat de toevoeging van cafeïne veel fysiologische voordelen heeft tijdens het sporten die gezamenlijk de prestaties kunnen verbeteren. Cafeïne kan het vetgebruik verhogen, waardoor onze beperkte koolhydraatvoorraden effectief worden ontzien voor later gebruik tijdens de training.

Merk
SiS
Smaak
Cola
Gebruik
Tijdens Het Sporten
Voor Het Sporten
Type Sportvoeding
Tabletten
5025324005703
Product toegevoegd aan vergelijking