Isotonic Powergel orange
Isotonic Powergel orange

Isotonic Powergel orange

Namedsport Isotonic Powergel orange
Niet op voorraad
€ 2,50
Inclusief belasting

Isotone energiegel met verschillende dextrose-equivalente maltodextrines (D.E.6-D.E.19) en Cluster Dextrin® sterk vertakte cyclische dextrines.

 

Wanneer een sport langer dan 45 minuten wordt beoefend, is het noodzakelijk het koolhydraatgehalte te herstellen om de hoge intensiteit te handhaven en het juiste niveau van hydratatie te garanderen. Op fysiologisch niveau wordt ongeveer om de 30 minuten een Isotonic Power Gel> aanbevolen om te voorkomen dat de spierglycogeenvoorraden onder de prestatiedrempel zakken.

 

Het is belangrijk te weten dat de door de suikers geleverde energie enkele minuten na inname (7-10) vrijkomt, terwijl de andere koolhydraten deze geleidelijk vrijgeven. Dit voorkomt zeer grote schommelingen in energie, en vermindert ook het risico van te hoge of frequente insulinepieken, wat onze sportprestaties en onze gezondheid op lange termijn ten goede komt.

 

De minerale zouten in deze gel helpen het juiste niveau van hydratatie te handhaven, maar wij bevelen niettemin het aanvullende gebruik van HydraFit> aan tijdens de fysieke activiteit.

 

Isotonic Power Gel> in de Cola-Raspberry smaak, bevat niet alleen een perfecte combinatie van verschillende soorten koolhydraten, maar ook 50 mg cafeïne, waarvan het ergogene effect ongeveer 25 minuten na inname optreedt en de prestaties bevordert.


Voordelen

Snel geabsorbeerd en verteerbaar

Aanbevolen voor duursporten en intense en langdurige lichamelijke activiteit

Praktische verpakking, voor snel en gemakkelijk gebruik. Ideaal voor en tijdens de training

In te nemen zonder water

CLUSTER DEXTRINE ®

 

Ze leveren onmiddellijke en langdurige energie en ondersteunen een snel spierherstel.

 

EIGENSCHAPPEN VAN CLUSTER DEXTRINE ®

 

- Hoge oplosbaarheid, voor een snellere, kortere maaglediging dan bij andere soorten koolhydraten

 

- Lage osmotische concentratie, die de gastro-enterale bijwerkingen vermindert die vaak worden veroorzaakt door supplementen op basis van koolhydraten

 

- Snelle opname in de darm, wat een positief effect heeft op de energieprestaties en rehydratie tijdens duurinspanningen

 

- Verbetert de absorptie en biologische beschikbaarheid van aminozuren in combinatie met BCAA

 

Hoe en wanneer

HOE

 

Neem voor duursporten 1 tot 4 pakjes per uur voor extra energie. Voor sporten met een hoge intensiteit neemt u 1 pakje tijdens de fysieke activiteit.

 

WANNEER

 

Voor en tijdens

Merk
NamedSport
Smaak
Oranje
Gebruik
Tijdens Het Sporten
Voor Het Sporten
Type Sportvoeding
EnegieGel
8054956345212

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking