SiS Beta Fuel Gel Lemon & Lime + Nootropics 6-pack
SiS Beta Fuel Gel Lemon & Lime + Nootropics 6-pack

SiS Beta Fuel Gel Lemon & Lime + Nootropics 6-pack

SIS131513
Niet op voorraad
€ 10,95
Inclusief belasting

OP BEWIJS GEBASEERDE ENERGIEGEL VOOR FYSIEKE EN MENTALE KRACHTOUTPUT

 

Onze innovatieve Beta Fuel Dual Source Energy Gel + Nootropics is ontworpen als een toonaangevende energiebron voor het hele lichaam en combineert een nieuwe verhouding van koolhydraten met Cognizin Citicoline om zowel je fysieke als mentale prestaties te verbeteren.

 

Onze Beta Fuel Dual Source Energy Gel + Nootropics maakt deel uit van een hele reeks voedingsoplossingen, waaronder drankjes en kauwtabletten, en is geoptimaliseerd met een gloednieuwe 1:0,8-verhouding van 40g koolhydraten om je mentale en fysieke krachtoutput te verbeteren, de efficiëntie van het koolhydraatgebruik in je lichaam te verhogen en gastro-intestinaal ongemak te beperken om een wetenschappelijk superieure brandstof te leveren.


 

WAT ZIJN NOOTROPICA?

 

Nootropica zijn supplementen die cognitieve topprestaties kunnen verbeteren of behouden, zoals aandacht, focus, creativiteit, motivatie, geheugen enzovoort. We hebben onze innovatieve Beta Fuel Energy Gel gecombineerd met nootropics om duursporters een complete energiebron te bieden voor zowel lichaam als geest, omdat je piek mentale functie nodig hebt wanneer de eisen het meest fysiek zijn.WAAROM JE BETA FUEL DUAL SOURCE ENERGIEGEL + NOOTROPICS ZOU MOETEN GEBRUIKEN

 

Als duursporter (je evenementen duren meestal langer dan twee uur) moet je tussen de 80-120 gram koolhydraten per uur binnenkrijgen. De Science in Sport Beta Fuel Dual Source Energy Gel + Nootropics levert een geoptimaliseerde 40g koolhydraten in een enkele, handige isotone brandstofoplossing met minimaal GI-ongemak. Terwijl de koolhydraten zorgen voor een optimale fysieke krachtafgifte, zorgen de nootropics ervoor dat je mentale prestaties op peil blijven.

Merk
SiS
Smaak
Lemon & Lime
Gebruik
Tijdens Het Sporten
Type Sportvoeding
EnegieGel
5025324010868

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking