226ERS High Fructose Gel Cola 80g
226ERS High Fructose Gel Cola 80g

226ERS High Fructose Gel Cola 80g

226ERS High Fructose Gel Cola 80g
€ 2,40
Inclusief belasting

Energiegel samengesteld met maltodextrine en fructose in de verhouding 10:8, met 55 g koolhydraten per gel en 220 Kcal.Daarnaast bevat het 250 mg natrium. Het is veganistisch. High Fructose Gel draagt het keurmerk van de Cologne List, 's werelds eerste en grootste dopingpreventieplatform voor voedingssupplementen.

High Fructose Gel levert 55 g koolhydraten en 250 mg natrium per gel uit de maltodextrine en fructose, in een verhouding van 10:8. Deze formule, gebaseerd op "meervoudig transporteerbare koolhydraten", heeft door studies* aangetoond dat tijdens langdurige inspanning, het gebruik van koolhydraten die in de darm door verschillende transporteurs worden geabsorbeerd de de enige manier is om de snelheid van assimilatie en oxidatie van exogene koolhydraten te verhogen tot boven de 60 g/uur *.
Daarom bevestigen onderzoekers dat het ideaal is om koolhydraatbronnen te combineren. Wij hebben gekozen voor Maltodextrine, om het moleculaire gewicht/osmolariteit te controleren, de andere is fructose.

MALTODEXTRINE:
- Wordt geabsorbeerd in de dunne darm door de transporteur SLG-1 en omgezet in glucose voor levering aan de cellen. waardoor ze snel van energie worden voorzien.
- Dit is een hoge glykemische index, een snelle stijging van de bloedglucosespiegel, met onmiddellijke afgifte van energie.
- Snelle maaglediging dankzij het hoge moleculaire gewicht en de lage osmolariteit, wat de spijsvertering bevordert en secundaire gastro-intestinale effecten vermindert.
en vermindert secundaire gastro-intestinale effecten.

>

FRUCTOSE:
- Wordt geabsorbeerd in de dunne darm met behulp van de GLUT5-transporteurs, anders dan de transporteurs die andere koolhydraten absorberen. koolhydraten opnemen. De geabsorbeerde fructose reist van de darm naar de lever door GLUT2-transporteurs en vult de voorraad hepatisch glycogeen aan die verloren is gegaan tijdens intensieve lichamelijke inspanning.
- Er vindt een geleidelijke absorptie plaats, met een gestage en progressieve afgifte van energie.

Merk
226ERS
Smaak
Cola
Gebruik
Tijdens Het Sporten
Type Sportvoeding
EnegieGel
22 Items
8436567356403

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking