Wahoo Elemnt Roam v2 GPS
Wahoo Elemnt Roam v2 GPS
Wahoo Elemnt Roam v2 GPS
Wahoo Elemnt Roam v2 GPS
Wahoo Elemnt Roam v2 GPS
Wahoo Elemnt Roam v2 GPS

Wahoo Elemnt Roam v2 GPS

Wahoo Elemnt Roam v2 GPS
€ 399,95
Inclusief belasting

De nieuwe ELEMNT ROAM v2 is ontworpen om fietsers te helpen verder en langer te rijden en nieuwe wegen en paden te verkennen! ROAM v2 is de meest krachtige en intuïtieve GPS fietscomputer die aan het Wahoo ecosysteem is toegevoegd. De nieuwe ROAM v2 heeft Dual Band GPS die zorgt voor een verbeterde en meer accurate navigatie-ervaring, vooral bij het rijden in gebieden waar GPS-ontvangst beperkt kan zijn door bossen of in steden. 

 

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 

De bijgewerkte functie Summit Segments Climb maakt het voor fietsers  gemakkelijker dan ooit om de voortgang van een klim te controleren. Deze reeds populaire functie detecteert nu automatisch beklimmingen in een vooraf geladen route, toont reeds voltooide beklimmingen en je kunt meer gedetailleerde informatie bekijken over de huidige of komende beklimmingen in je rit.

 

De ROAM v2 beschikt over een 64 kleuren hoog contrast scherm, waarmee je gemakkelijk kunt navigeren door je workout schermen, terwijl ook meer gedetailleerde kaartgegevens en gemakkelijker te lezen kleur gecodeerde grafieken en gegevensvelden te zien zijn.

 

Een verbetering aan de geheugencapaciteit aan 32GB van de ROAM v2 staat gebruikers toe om routes te beheren. Sla een groter aantal regionale kaartpakketten en opgeslagen routes op. Een batterijduur van 17 uur, betekent dat het gemakkelijker is dan ooit voor renners om langdurige routes te rijden of extremere uitdagingen aan te gaan!

 

De nieuwe ELEMNT ROAM v2 integreert naadloos in Wahoo's verbonden ecosysteem van  indoor en outdoor trainingen. Fietsers kunnen nu hun trainingen op de ROAM v2 synchroniseren met hun Wahoo X abonnement, waardoor ze toegang hebben tot gestructureerde outdoor trainingen en een complete indoor en outdoor workout geschiedenis in de Wahoo SYSTM app kunnen zien.

 

De ROAM v2 bestuurt alle KICKR Smart Trainers en de KICKR BIKE en koppelt met alle andere verbonden apparaten van Wahoo. Dit geeft fietsers ultieme flexibiliteit als het gaat om hun trainingen - of het nu binnen of buiten is, de ROAM v2 ondersteunt het allemaal.

Nieuwe features van de ROAM v2 

- Dual band GPS

- 64 kleuren contrast scherm

- Bolle knoppen

- 32 GB geheugen

- Verbeterde navigatie

- Summit Segment Climb is nog gedetailleerder

Merk
Wahoo
Navigatie
Ja
Gps
Ja
Kaart Meegeleverd
Ja
Code
Euro50
14 Items
Geen beoordelingen
Product toegevoegd aan de verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.