Wahoo Elemnt Rival Watch
  • Aanbieding!
  • -€ 80,00
Wahoo Elemnt Rival Watch

Wahoo Elemnt Rival Watch

850010131115
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 249,95 € 329,95 -€ 80,00
Inclusief belasting

De Wahoo Elemnt Rival zorgt voor een naadloze multisporttraining en race-ervaring. Aangedreven door bewezen ELEMNT-technologie, maar met extra functies die uniek zijn voor multisport, vereenvoudigt RIVAL radicaal de manier waarop u met een sporthorloge communiceert - zodat u zich kunt concentreren op uw prestaties, niet op hoe uw apparatuur presteert.

Kleur
  • Wit
  • Zwart


EENVOUDIG TE VOLGEN

Met krachtige en intelligente multisportfuncties houdt ELEMNT RIVAL segmenttijd- en trainingsgegevens bij met minimale interactie tussen u en uw horloge, zodat u zich kunt concentreren op de taak die voorhanden is: uw prestaties op de racedag.

CONTACTLOZE OVERGANG

Volg elk triatlonsegment zonder interactie met uw horloge, zelfs tijdens overgangen.

AANRAKEN EN GAAN!

Druk op de startknop wanneer het pistool klinkt. Dit is je enige baan!

ACTIEF ACTIEF

24/7 Data Tracking gaat verder dan gelogde ronden, tijd in het zadel of gereden kilometers. RIVAL houdt informatie over hartslag, stappen en calorieën bij om een ​​dataset te maken die atleten kunnen gebruiken om trainingen te optimaliseren om hun trainingsdoelen te bereiken.

MULTISPORT-
OVERDRACHT

Multisport Handover deelt naadloos racegegevens tussen RIVAL-horloge en ELEMNT-fietscomputers zonder op een knop te drukken.

EENVOUDIG TE ZIEN

Met een groot kleurendisplay dat gebruikmaakt van een omgevingslichtsensor en Perfect View Zoom ™, werkt ELEMNT RIVAL in alle lichtomstandigheden om uw meest vitale trainingsgegevens in één oogopslag beschikbaar te houden.

OMGEVINGSLICHT SENSOR

De omgevingslichtsensor van ELEMNT RIVAL houdt uw trainingsgegevens in het oog, zelfs als de omstandigheden niet ideaal zijn.

 

RICHT
UW FOCUS

Door gebruik te maken van Perfect View Zoom ™, stelt ELEMNT RIVAL je in staat om in en uit te zoomen op specifieke trainingsgegevens, zodat je gemakkelijk de statistieken kunt zien die er het meest toe doen.


MACHTIG HELDER

ELEMNT RIVAL is gemaakt van Gorilla Glass - een zeer betrouwbaar, slagvast scherm dat ervoor zorgt dat je horloge net zo sterk is als je trainingsregime.

KLEURRIJKE OPTIES

De 240x240 resolutie van ELEMNT RIVAL levert prestatiegegevens op een 64-kleuren LCD-scherm dat aanpasbaar en gemakkelijk te zien is, zowel in het zwembad als op de vlucht.

Merk
Wahoo
Cadanssensor
Nee
Navigatie
Nee
Gps
Ja
Kaart Meegeleverd
Nee
Hartslagsensor
Nee
Snelheidssensor
Nee
Touchscreen
Ja
0 Items
850010131115

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking