Q36.5 Pinstripe X Jersey Short Sleeve Women
  • Aanbieding!
  • -€ 70,05
Q36.5 Pinstripe X Jersey Short Sleeve Women

Q36.5 Pinstripe X Jersey Short Sleeve Women

Q36.5 Pinstripe X Jersey SS Women 021W Black
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 79,95 € 150,00 -€ 70,05
Inclusief belasting

In onze Damescollectie willen we onze avant-garde slimme stof gebruiken voor een specifiek gebruik, waarbij we de verschillende eisen van vrouwenlichamen volgen, zoals de Specific Lady-snit voor de anatomie en ergonomisch voor actieve vrouwelijke ruiters, veelzijdig en slim stuk, compact en licht die reageren vanuit het lichaam en de omgeving die verandert.

Jersey L1 Pinstripe, de nieuwe generatie:

  1. Nieuw patroon gesneden met minimaal gebruik van naden

  2. Revolutionaire driedimensionale stof - levert een 50% snellere droogtijd dan onze vorige jersey.

De stof is volledig nieuw , gemaakt met micro-polyester filamenten gestructureerd tot een 3-dimensionaal oppervlak dat resulteert in een betere vochtregulatie dankzij zowel de natuurlijke push-pull constructie als de selectief gekozen vezels. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat de trui zeer responsief is in wisselende omgevingsomstandigheden. De UF Lx-stof biedt snelle droogtijden, het is 50% sneller dan elk ander polyesterweefsel.

De ruwe textuur van het oppervlak en de nieuwe L1-snit, die de naden aan de voorkant overbodig maakt, maken deze trui aerodynamisch bij snelheden tussen 40 - 59 km / u.

Dit nieuwe fietsshirt met korte mouwen is het resultaat van ons thermoregulatie R & D-project en is een uitstekend voorbeeld van ons succesvolle onderzoek.

Kleur
  • BLACK
Maat
  • S
  • M
  • L


Kleur
Zwart
Merk
Q36.5
Geschikt voor
Race
Maat
L
M
S
Geslacht
Dames
Pasvorm
Race-Fit
Seizoen
Zomer
0 Items
806891152107
Product toegevoegd aan vergelijking