Reparaties en werkplaats

Het team van Hopmans Fietsgigant weet als geen ander hoe onmisbaar een fiets kan zijn. Daarom hebben wij een professionele werkplaats waar wij fietsen van alle merken repareren. Van racefiets tot cross-hybride fiets, elke fiets wordt met de grootste zorg volledig naar uw wensen gerepareerd of onderhouden.

Afspraak maken

Omdat er bij een afspraak voor onderhoud altijd een aantal zaken besproken dienen te worden door de monteur, kunt u hiervoor telefonisch contact opnemen met onze werkplaats via +31 (0) 164 – 233 725.Voor algemene informatie kunt u ook een email sturen naar: service@hopmansonline.nl

U ontvangt voor de reparatie een goede inschatting van de te verwachten kosten. Mocht tijdens de werkzaamheden blijken dat er onverhoopt extra kosten naar boven komen, dan nemen we eerst contact met u op.

Hoe kan ik een afspraak maken voor de werkplaats?

Omdat er bij een afspraak voor onderhoud altijd een aantal zaken besproken dienen te worden door de monteur, kunt u hiervoor het beste telefonisch contact opnemen met onze werkplaats via +31 (0) 164 – 233 725. Voor algemene informatie kunt u ook een email sturen naar service@hopmansonline.nl

Kan ik ook zonder afspraak langskomen met mijn fiets?

U bent uiteraard altijd van harte welkom! Vanwege de drukke planning is het helaas niet altijd mogelijk om een eventuele reparatie gelijk uit te voeren. Wilt u een afspraak maken? Bel dan rechtstreeks met onze werkplaats via telefoonnummer +31 (0) 164 – 233 725.

Wat zijn de kosten voor een onderhoudsbeurt?

Gezien het grote aantal verschillende fietsen en onderdelen, is een vast werkplaatstarief tegenwoordig niet eenvoudig vast te stellen. Ook zijn zaken als staat van onderhoud en leeftijd van de fiets van invloed op de prijs van een onderhoudsbeurt. U ontvangt van de monteur altijd voor de reparatie een goede inschatting van de te verwachten prijs, naar zijn beste kunnen. Mocht tijdens de werkzaamheden blijken dat er onverhoopt extra kosten naar boven komen, dan zal de monteur contact met u opnemen om dit te bespreken.

Contactformulier

Bv. Merk, Type, Bouwjaar, Afmontage.

Product toegevoegd aan vergelijking