Assos Mille GT GTS Summer Bibshort C2
Assos Mille GT GTS Summer Bibshort C2
Assos Mille GT GTS Summer Bibshort C2
Assos Mille GT GTS Summer Bibshort C2
Assos Mille GT GTS Summer Bibshort C2
Assos Mille GT GTS Summer Bibshort C2
Assos Mille GT GTS Summer Bibshort C2
Assos Mille GT GTS Summer Bibshort C2
Assos Mille GT GTS Summer Bibshort C2
Assos Mille GT GTS Summer Bibshort C2

Assos Mille GT GTS Summer Bibshort C2

Assos Mille GT GTS Summer Bibshort C2 11.10.225.18
€ 190,00
Inclusief belasting

GTS markeert de introductie van de tweede generatie MILLE - een geheel nieuwe bibshort die voortbouwt op de iconische GT-shorts 'Total Comfort-formule met zijn zachte dubbellaagse inzetstuk, vermoeidheidverminderend textiel en vernieuwde pasvorm. Ideaal voor professionele rijders die op zoek zijn naar extra comfort tijdens de training voor alledaagse rijders die op zoek zijn naar maximale langeafstandsondersteuning.

We zijn begonnen met het aanpassen van het patroon van onze S9-raceshorts, waarbij we de 'vlinder' met twee panelen onderaan gebruiken om je benen soepel te wikkelen, het inzetstuk op zijn plaats te vergrendelen terwijl je trapt en wrijving te verminderen met de minimale naden. Bovendien zijn de Xbib-riemen overal voorzien van gekalibreerde stretch, waarbij het achterste gedeelte een enkele riem gebruikt om een ​​A-frame te vormen voor extra stabiliteit.

Het OSSIDIA-textiel - speciaal ontwikkeld voor het MILLE GT c2-platform - biedt de ideale balans tussen wrijvingsloos comfort en spierondersteunende compressie. De kettinggebreide samenstelling is gemaakt met ultradunne, elastische garens voor spiervastheid, ademend vermogen en een zijdezachte omwikkeling langs je onderrug en dijen. De resulterende pasvorm is een meer responsieve, compressieve regularFit, ideaal voor verschillende lichaamstypes en rijstijlen.

Het hart van de GTS is een geheel nieuw inzetstuk, aangepast van de GT met een dubbellaagse traagschuimconstructie en een honingraatvormige bovenlaag. Dit meerlagige dempingssysteem biedt gerichte structurele ondersteuning met dubbele dichtheid voor uw zitbeenderen, terwijl de 3D-toplaag en kraterCooler-ventilatiegaten het ademend vermogen vergroten voor extra comfort op de huid.

 

Kleur
  • BlackSeries
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XLG/XXL
  • TIR/3XL

Kenmerken:

 

- OSSIDIA: 

Een kettingbreisel van 40 gauge, ontwikkeld voor compressieve fixatie en een ultrazacht gevoel op de huid. 195 g / m 2 , UPF 50+, vochtafvoerend, ingebouwde mineralen voor geurcontrole, versheid en thermoregulatie, en extreem duurzaam.

- GTS-inzetstuk: 

een nieuw inzetstuk voor de MILLE GT-lijn met een dubbellaagse constructie van geheugenschuim met dubbele dichtheid en een honingraatvormige bovenlaag - afgestemd om optimale ondersteuning en ademend vermogen te garanderen, vooral tijdens lange ritten.

- 3D-wafel: 

een gepatenteerd drielaags geperforeerd schuim dat het ademend vermogen verhoogt en overtollig gewicht elimineert.

- KraterCooler: 

Systeem van kleine gaatjes aan de voorkant van het inzetstuk dat de luchtstroom verhoogt zodat uw gevoelige gebieden koeler worden gehouden.

- Gouden Poort:

Een gepatenteerde technische functie die het stiksel langs beide zijpanelen van het inzetstuk onderbreekt, waardoor een meer driedimensionale bewegingsvrijheid in dit gevoelige, roterende gebied mogelijk is.

- A-Lock Engineering: 

c2 regularFit-systeem bestaande uit nieuw textiel en technologieën die de korte broek stabiliseren en het inzetstuk op zijn plaats houden.

- Vlinderpatroon: 

het primaire textielpaneel dat de onderrug en benen volledig omhult en aan de achterkant samenkomt. Minder naden leidt tot een meer uniforme grip, minder gewicht en meer comfort.

- ErgoBox: 

een vierkante patroonconstructie die het inzetstuk in de rug effectief omkadert en het insluit voor extra stabiliteit.

- ZeroWaist:

Een onbewerkte, met tape versterkte rand voor een zo soepel mogelijke overgang tussen het lichaam en het stoffen paneel. Meer comfort met minder druk.

- RegularFit: 

geoptimaliseerd voor totaal comfort in de rijpositie, met een meer ontspannen pasvorm dan onze second skin racingFit.

- SuperFlat Xbib: 

Een enkele sectie van elastisch materiaal - omgevouwen - vormt een ondersteunend A-frame dat een beperkte verticale rek aan de achterkant levert.

- Ultralichte beengrippers: 

minimale siliconenbehandeling houdt de broek op zijn plaats zonder overmatige druk.

Kleur
Zwart
Merk
Assos
Geschikt voor
Race
Maat
L
M
S
TIR
XL
XLG
Geslacht
Heren
Pasvorm
Regular-Fit
Uitvoering
Met Bretels
Zeem
Met Zeem
Code
025
Seizoen
Zomer
21 Items
2220000192644

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking