Assos Dyora RS Summer BibShort S9
Assos Dyora RS Summer BibShort S9
Assos Dyora RS Summer BibShort S9
Assos Dyora RS Summer BibShort S9
Assos Dyora RS Summer BibShort S9
Assos Dyora RS Summer BibShort S9
Assos Dyora RS Summer BibShort S9
Assos Dyora RS Summer BibShort S9
Assos Dyora RS Summer BibShort S9
Assos Dyora RS Summer BibShort S9

Assos Dyora RS Summer BibShort S9

Assos Dyora RS Summer BibShort S9 12.10.219.18 Bla
€ 210,00
Inclusief belasting

De ultieme raceserie voor vrouwelijke atleten is gearriveerd. De tegenhanger van onze EQUIPE-lijn voor heren, DYORA, stormt naar voren met een geheel nieuw S9-bretelplatform dat speciaal is afgestemd op vrouwelijke ruiters.

Om te beginnen hebben we ons beproefde A-Lock Engineering-framework aangepast aan de korte broek. Dit verstevigingssysteem zorgt ervoor dat het zijdezachte Type.441-textiel volledig omwikkeld blijft, waardoor uw beenspieren een boost krijgen met een soepele compressieve omslag, uur na uur. Dit nieuwe platform houdt ook het DYORA RS-inzetstuk op zijn plaats met ons ergoBox-steekpatroon en externe rollBar-bretelriemen, wat betekent dat als uw lichaam in en uit het zadel beweegt en uw gewicht verschuift, uw zitbeenderen volledig ondersteund blijven bovenop het midden van het zadel. invoegen.

Qua pasvorm hebben we de magnetische sluiting van Schnalle (denk aan LAALALAI) vervangen door een standaard lay-out met bretels aan de voorkant, maar we hebben de banden verder naar buiten gepositioneerd om zich beter aan te passen aan een breder scala aan lichaamstypes. Bovendien zorgen de onbewerkte zeroWaist en Ultralight Leg Grippers voor de meest vloeiende overgang tussen uw lichaam en de stoffen panelen. Voor het inzetstuk hebben we het DYORA RS-inzetstuk opgenomen in onze kenmerkende basalt-colorway, uitgerust met superAir microShock-schuim, 3D-wafelblad en ASSOS-exclusieve goldenGate-technologie.

 

Kleur
  • BlackSeries
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XLG/XXL

Kenmerken:

 

- A-Lock Engineering :

S9 racingFit-systeem bestaande uit nieuw textiel en technologieën die in harmonie werken om de korte broek te stabiliseren en het inzetstuk op zijn plaats te houden.

- Vlinderpatroon :

het primaire textielpaneel dat de onderrug en benen volledig omhult en aan de achterkant samenkomt. Minder naden leidt tot een meer uniforme grip, minder gewicht en meer comfort.

- Type.441 :

Een gepatenteerd kettingbreisel van 40 gauge, speciaal ontwikkeld voor compressieve fixatie en zijdezacht comfort. 200 g / m 2 , UPF 50+, vochtafvoerend (idroFil fastDry), iceColor, odorControl en extreem duurzaam.

- rollBar:

Een gepatenteerd verstevigingsontwerp dat de stabilisatorstang van een raceauto nabootst door de bretels te gebruiken om het inzetstuk te stabiliseren en op zijn plaats te vergrendelen terwijl uw gewicht in bochten van links naar rechts wordt verplaatst.

- ergoBox :

een vierkante patroonconstructie die het inzetstuk in de rug effectief omkadert en het insluit voor extra stabiliteit.

- Carbon Xbib :

Een enkele sectie van elastisch materiaal - omgevouwen op zichzelf - vormt een ondersteunend A-frame dat een beperkte verticale rek aan de achterkant levert. Boven de "X" -verbinding is een flexibeler materiaal gebruikt, met een antibacterieel koolstofweefsel, om vocht af te voeren en plat aan de voorkant te liggen.

- zeroWaist:

Een onbewerkte, met tape versterkte rand voor een zo soepel mogelijke overgang tussen de carrosserie en het stoffen paneel. Meer comfort met minder druk.

- Ultralichte beengrippers :

nieuwe beenbandstructuur van Lycra / elastaan ​​grijpt op natuurlijke wijze de dij vast - vrij van siliconenbehandeling - voor een soepele, ultralichte grip.

- 30% naadvermindering :

plattere naden overal, met minder overall, vertaalt zich in meer comfort en een lager totaalgewicht (165 g).

- DYORA RS-inzetstuk :

antibacteriële microvezel booster-toplaag in 3D basalt-kleurstelling. Een eerbetoon aan de lavasteen die ons kracht, stabiliteit en moed geeft.

- superAir microShock-schuim:

Een lichtgewicht schuimrubber met open cellen met een schokabsorberende samenstelling die terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie en de opening opvult elke keer dat de trappositie in het zadel wordt veranderd door de verschuiving van het gewicht.

- 3D-wafel :

een gepatenteerd drielaags geperforeerd schuim dat het ademend vermogen verhoogt en overtollig gewicht elimineert.

- Ontwerp voor oppervlaktevermindering :

voeg een verkleinde voetafdruk in van het vorige UMA-patroon om extra grammen kwijt te raken.

- goldenGate :

een gepatenteerde technologie die het stiksel langs beide zijpanelen van het inzetstuk onderbreekt, waardoor een meer driedimensionale bewegingsvrijheid ontstaat in dit gevoelige, roterende gebied.

- Samenstelling :

80% PA 20% EA

Kleur
Zwart
Merk
Assos
Geschikt voor
Race
Maat
L
M
S
XL
XLG
Geslacht
Dames
Pasvorm
Race-Fit
Uitvoering
Met Bretels
Zeem
Met Zeem
Code
025
Seizoen
Zomer
9 Items
2220000175197

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking