Q36.5 G1 Jersey Short Sleeve Women
Q36.5 G1 Jersey Short Sleeve Women
  • Aanbieding!
  • -€ 49,05
Q36.5 G1 Jersey Short Sleeve Women
Q36.5 G1 Jersey Short Sleeve Women

Q36.5 G1 Jersey Short Sleeve Women

Q36.5 G1 Jersey Short Sleeve Women 031WGVIBES Goo
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 79,95 € 129,00 -€ 49,05
Inclusief belasting

De wereld past zich momenteel aan het "nieuwe normaal" aan. We vertrouwen op de kracht van het peloton om ons door de race te loodsen en omarmen deze nieuwe standaard met een verhoogd niveau van bewustzijn en positiviteit .

Daarom introduceren we de nieuwe “ Good Vibes ” -trui! Een regenboogkleurig apparaat dat ons eraan zal herinneren om bij elkaar te blijven en positief te blijven!

We hebben een nieuwe raglan-trui ontworpen, waarbij de lange raglan-pasvorm wordt bijgewerkt die wordt gebruikt in traditionele wielertruien.

Na zorgvuldige studies op het gebied van bodymapping en aerodynamica, is onze nieuwe raglan ontworpen met een combinatie van verschillende stoffen die strategisch zijn geplaatst, wat resulteert in een nieuwe look en die alle voordelen van ons gedetailleerde onderzoek biedt.

De mouwen zijn gemaakt met een licht geribbelde stof , het voorpaneel is een micro-geperforeerde stof en er is een honingraatgaas aan de achterkant. Alles bij elkaar maakt deze innovatieve combinatie de Jersey R2 erg licht (110gr) en zeer ademend .

Historische opmerking: de constructie met raglanmouwen verscheen voor het eerst op de wielerscene in 1986 toen het Nederlandse team PDM deze nieuwe snit introduceerde om redenen van merkzichtbaarheid; het grote PDM-logo was uitstekend zichtbaar op de wijdere mouw. Dit was het begin van de populariteit van deze stijl van jersey.

Kleur
  • Good Vibes
Maat
  • S
  • M
  • L


Kleur
Multi
Merk
Q36.5
Geschikt voor
Race
Maat
L
M
S
Geslacht
Dames
Pasvorm
Race-Fit
Seizoen
Zomer
0 Items
806891467188
Product toegevoegd aan vergelijking