Look Keo Blade Carbon
Look Keo Blade Carbon
  • Aanbieding!
  • -€ 32,05
Look Keo Blade Carbon
Look Keo Blade Carbon

Look Keo Blade Carbon

3611720212313
Niet op voorraad
€ 112,95 € 145,00 -€ 32,05
Inclusief belasting

Keo Blade: Sneller dan ooit  

Ontdek het nieuwe LOOK Keo Blade pedaal, een perfecte combinatie van lichtgewicht ontwerp, ondersteuning en duurzaamheid. 

DE EVOLUTIE VAN EEN LEGENDE

De allereerste Keo Blade van LOOK debuteerde in 2011 en veroorzaakte een revolutie op de markt door een carbon blad te introduceren als het hart van het pedaal, ter vervanging van de traditionele metalen bevestigingsveren. De eerste Keo Blade kende onmiddellijk succes, won talloze prijzen en werd het go-to pedaal voor professionele rijders over de hele wereld. Tien jaar later is ons oorspronkelijke doel onveranderd: 's werelds beste pedaal voor op de weg ontwerpen. De nieuwe Keo Blade is lichter, duurzamer en aerodynamischer dan ooit tevoren en maakt gebruik van alle lessen die in de loop der tijd zijn geleerd, met name uit de samenwerking met talrijke World Tour-teams. 

EEN PERFECTE VERBINDING

De nieuwe Keo Blade pedaalfamilie erft alle oorspronkelijke kwaliteiten en verbetert ze om de beste vermogen-gewichtsverhouding in zijn categorie te bieden. Met een ultralicht ontwerp en een contactoppervlak van 705 mm², voegt het een opnieuw ontworpen carbon body toe voor verbeterde aerodynamica en opmerkelijke esthetiek. Ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest ambitieuze racefietsers, zorgt dit LOOK clipless pedaal voor een optimale krachtoverbrenging, bevordert het dynamisch trappen met hoge prestaties en biedt het een ongeëvenaard gevoel van lichtheid voor de meest uitdagende ritten.


VERHOOGD COMFORT

Met zijn 705 mm² schoenplaatcontactoppervlak en een ondersteunende breedte van 64 mm zorgt de Keo Blade voor een gelijkmatige drukverdeling onder de voet bij elke pedaalslag. Deze instelling minimaliseert het risico op "hot spots" of voetongemakken, ongeacht de stijfheid van je schoenen. Het verlengde steunvlak, dat bestaat uit drie roestvrijstalen platen, biedt meer stabiliteit en vermindert ongewenste bewegingen en zijwaartse kanteling tijdens het trappen.

 

NAUWKEURIGE EN GERUSTSTELLENDE CLIP-IN/CLIP-OUT

De exclusieve carbon blade-technologie biedt een ongeëvenaarde veiligheid, waardoor ze snel kunnen worden ingeklikt en een superieur gevoel van retentie geven. Ze bereiken deze stabiliteit terwijl ze 20% lichter zijn dan standaard metalen veersystemen. De verfijnde bladveer is geoptimaliseerd om eerder te buigen tijdens de clip-out beweging voor een snellere en preciezere voetafwikkeling.

 

ONTWORPEN DOOR FIETSERS VOOR FIETSERS

Met meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling van clipless pedalen en miljoenen kilometers gefietst op alle terreinen, blijft onze passie voor fietsen ons drijven naar uitmuntendheid in elk product dat we maken. De Keo Blade is het resultaat van een nauwe samenwerking met vier professionele teams, waarbij hun ideeën en feedback zijn verwerkt in een opnieuw ontworpen pedaal dat tastbare en concrete prestaties levert om te streven naar de overwinning op het hoogste niveau.

Merk
LOOK
Type
Race
Type Schoenplaatjes
Look Keo
Materiaal Body
Carbon
Materiaal As
Chromoly
3611720212313

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking