DMT KR1
DMT KR1
DMT KR1
DMT KR1
DMT KR1
DMT KR1
DMT KR1
DMT KR1
DMT KR1
DMT KR1
DMT KR1
DMT KR1
DMT KR1
DMT KR1

DMT KR1

DMT KR1 White/White
Laatste items in voorraad
€ 325,00
Inclusief belasting

De KR1 is ontwikkeld en naar de overwinning gedragen door Elia Viviani, Tadej Pogačar en andere toprenners. Ze zijn uitzonderlijk comfortabel en hebben voor altijd een revolutie teweeggebracht in de cultuur van racefietsschoenen met een gebreid bovenwerk. De KR1-schoenen zijn licht en ademend en hebben een gepatenteerde Engineered Knit-constructie, waardoor drukpunten worden geëlimineerd totdat ze als een handschoen passen. Bovendien is hij super ademend en dankzij de ultra ondersteunende anatomische carbon buitenzool brengt hij de racewinnende energie bij elke stap over naar de pedalen. Dankzij deze kenmerken was KR1 de Testwinnaar van Tour Magazine 5.2020.

Kleur
  • White/White
Maat
  • 39
  • 42
  • 46
  • 44
  • 43
  • 45

Kenmerken:

● Volledig ontworpen 3D-gebreid bovenwerk.

● Variabele dikte en gebreide structuren voor ultiem comfort.

● Geïntegreerde singelband.

● Boa® Fit-systeem met enkele IP1-draaiknop.

● Anatomische carbon buitenzool.

● 8 mm verstelbaarheid tussen de schoenplaatjes voor en achter.

● Reflecterende accenten op de zwarte versie.

 

3D KNIT-TECHNOLOGIE

3D Knit-technologie tilt de gebreide structuurinnovatie naar een geheel nieuw niveau. Met behulp van technische garens en specifieke Engineered Knit-structuren maken we een schoen die zo licht is dat je hem nauwelijks voelt. Licht en minder omvangrijk, uitstekende pasvorm, superieur ademend vermogen en sneldrogend: dit zijn slechts enkele van de voordelen die comfort combineren met uitstekende prestaties.

 

BOA®SYSTEEM IP1

Elk detail van het Boa® IP1-sluitsysteem zorgt voor een nauwkeurige en veilige pasvorm, met nog betere prestaties onder alle weersomstandigheden. De technologie biedt verschillende voordelen: micro-verstelbaar, duurzaamheid, duurzaamheid en lichtheid dankzij de speciale veters.

 

 

PRODUCTVERZORGING

Om de meest effectieve en veilige reiniging van de KR1-schoenen te garanderen, raden wij u aan milde zeep of een vochtige doek te gebruiken. Gebruik nooit oplosmiddelen, verfverdunners of agressieve chemische producten

Kleur
Wit
Merk
DMT
Geschikt voor
Race
Maat
42
43
44
45
46
Geslacht
Dames
Heren
Unisex
Pasvorm
Gemiddeld
Carbon
Ja
Code
Euro95.05
Seizoen
Voor-Najaar
Zomer
2 Items
8059780820263
Product toegevoegd aan vergelijking