Sidi Wire 2S
Sidi Wire 2S
Sidi Wire 2S
Sidi Wire 2S
Sidi Wire 2S
Sidi Wire 2S
Sidi Wire 2S
Sidi Wire 2S
Sidi Wire 2S
Sidi Wire 2S

Sidi Wire 2S

Sidi Wire 2S White/Black
Laatste items in voorraad
€ 389,00
Inclusief belasting

De Wire 2S is gemaakt om de meest veeleisende klimmers tevreden te stellen en is de schoen voor degenen die maximale stabiliteit en alle kracht willen die ze kunnen opbrengen. 

De Wire 2S is volledig opnieuw ontworpen op het gebied van design en esthetische details en introduceert een technologie die onlangs is opgenomen in de modellen van het merk Treviso.

 

Dit is Firmor, een garantie voor voetstabiliteit in elke situatie, zelfs de meest veeleisende. Dit systeem, dat bij dit model wordt geaccentueerd door een speciaal patroon in combinatie met het centrale deel van de voet, is een van de componenten die het meest bijdragen aan het bieden van optimale zijdelingse ondersteuning aan de fietser. 

 

Als bevestiging van Sidi's toewijding aan het onderzoeken en selecteren van de best mogelijke materialen voor de productie van sportschoenen, zijn alle componenten van dit model uitwisselbaar om het verstrijken van de tijd en slijtage zoveel mogelijk te weerstaan. 

 

De dubbele draaisluiting, het resultaat van jarenlang constant werk en de filosofie van duurzaamheid, is zoals gewoonlijk gegoten in hars met hoge dichtheid en voorzien van een Dyneema®-snaar. Deze vezel, de sterkste ter wereld, minimaliseert snijwonden, schaafwonden en het risico op netbreuk. De sluiting biedt ook maximale aanpassing, zelfs onderweg, voor een persoonlijke pasvorm via een micrometrisch systeem. 

 

De Vent Carbon-zool, geventileerd en ultralicht, is ontworpen om de voortstuwing te vergroten dankzij het gebruik van pure koolstofvezel. Met een stijfheidsniveau van 12 biedt het precies de juiste hoeveelheid flexibiliteit voor atleten die op zoek zijn naar maximale trapstabiliteit. 

 

Het TechPro-bovenwerk zorgt voor een extra goede pasvorm voor extra ondersteuning tijdens inspanningen met hoge intensiteit, terwijl de verstelbare hiel trappen op blote voeten voorkomt en de Soft Instep aan de voorkant de druk gelijkmatig verdeelt om een ​​model met nieuwe, strakke lijnen te voltooien.  

Kleur
  • White/Black
Maat
  • 42
  • 46
  • 47
  • 44
  • 43
  • 45

Kleur
Wit
Merk
Sidi
Geschikt voor
Race
Maat
42
43
44
45
46
47
Geslacht
Heren
Pasvorm
Smal
Carbon
Ja
Code
Euro99.05
Seizoen
Voor-Najaar
Zomer
2 Items
8017732577955
Product toegevoegd aan vergelijking