Sidi Fast 2
Sidi Fast 2
Sidi Fast 2
Sidi Fast 2
Sidi Fast 2
Sidi Fast 2
Sidi Fast 2
Sidi Fast 2
Sidi Fast 2
Sidi Fast 2

Sidi Fast 2

Sidi Fast 2 White/Grey
Laatste items in voorraad
€ 189,00
Inclusief belasting

De FAST 2 is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende eisen op het gebied van comfort en om maximale trapefficiëntie te garanderen. Dit model is bijzonder snel aan te trekken, aan te passen en te personaliseren, absoluut efficiënt en bijzonder geschikt voor alle situaties. 

Het nieuwe ontwerp met eenvoudige en strakke lijnen maakt de Fast 2 nog veelzijdiger en is, net als alle Sidi-schoenen, gemaakt met de beste materialen op de markt en geassembleerd met verwisselbare inzetstukken. Basisfactoren om een ​​lange levensduur van het product te garanderen.

Het ultralichte Politex Matt-bovenwerk omringt de voet volledig, waardoor deze zacht aanvoelt en tegelijkertijd wordt beschermd en ondersteund zoals elk kwaliteitsfietsproduct. 

De verstelbare sluiting zorgt er ook voor dat de schoen als gegoten om je voet past. Ongelooflijk snel en nauwkeurig, door de unieke micro-aanpassing over de gehele lengte van de schoen, bevestigt Fast 2 zijn plaats tussen de producten die het resultaat zijn van een proces van meer dan 60 jaar, met als voornaamste doel het bieden van het beste gevoel op de schoen. de fiets. 

Een aerodynamische zool en een stabiele hak completeren een model met een roeping voor snelle actie. Door een zorgvuldig gebruik van nylon- en koolstofvezels is de zool licht en heeft een stijfheidsindex van 5'', terwijl hij tegelijkertijd optimale zachtheid garandeert om het comfort op de fiets verder te maximaliseren.

De hiel daarentegen houdt de voet stabiel tijdens activiteit dankzij een geïntegreerde structuur die verborgen is in de schoen.

Kleur
  • White/Grey
Maat
  • 42
  • 46
  • 44
  • 43
  • 45

Kleur
Grijs
Wit
Merk
Sidi
Geschikt voor
Race
Maat
42
43
44
45
46
Geslacht
Heren
Pasvorm
Gemiddeld
Carbon
Nee
Code
Euro29.05
Seizoen
Voor-Najaar
Zomer
2 Items
8017732580726
Product toegevoegd aan vergelijking