Sidi Level Women
  • Aanbieding!
  • -€ 109,95
Sidi Level Women

Sidi Level Women

Sidi Level Women Fuxia/White
Laatste items in voorraad
€ 50,00 € 159,95 -€ 109,95
Inclusief belasting

De schoen is voorzien van een Millenium 4 Carbon zool, heeft een Caliper Buckle waarmee je de schoen erg fijn kan afstellen en heeft twee klittenbandstraps die extra sterk kleven. Mocht je veel op de schoenen lopen; het hieltje achter op de schoen is vervangbaar.

Kleur
  • Fuxia/White
Maat
  • 37
  • 38
  • 36

Kenmerken:

 

- Gemaakt van Vernice Microvezel en Nylon Mesh

- Millenium 4  carbon composite zool: het is opgebouwd uit koolstofvezel geïnjecteerd in een nylon matrix. De infusie van koolstof vezel geeft de zool meer stijfheid. Deze zool is duurzaam en minder gevoelig voor veranderingen in stijfheid ten gevolge van langdurig gebruik en temperatuurschommelingen. Het heeft anti-slip polyurethaan hiel pad.

- Caliper Buckle: De micrometrische sluiting genaamd Caliper Buckle' is verstelbaar door het plaatsen van de centrale gesp.

- Sidi heel cup: De versterkte hiel houdt de voet in een optimale positie en voorkomt dat de schoen wordt vervormd door extreme prestaties of druk.

- Vervangbare hiel pad

- Vrouwelijke pasvorm: deze shoen is niet alleen kleiner en smaller vergeleken met de standaard sidi schoen, maar is gevormd naar de vrouwelijke voet en verhoudingsgewijs smalle hiel.

Kleur
Roze
Wit
Merk
Sidi
Geschikt voor
Race
Maat
36
37
38
39
40
41
Geslacht
Dames
Pasvorm
Smal
Carbon
Nee
Seizoen
Voor/Najaar
Zomer
1 Item
1000000234855

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking