Muc-Off Tubeless Sealant 1L
Muc-Off Tubeless Sealant 1L
  • Aanbieding!
  • -€ 10,00
Muc-Off Tubeless Sealant 1L
Muc-Off Tubeless Sealant 1L

Muc-Off Tubeless Sealant 1L

Muc-Off Tubeless Sealant 1L
Laatste items in voorraad
€ 29,95 € 39,95 -€ 10,00
Inclusief belasting

Een superlichtgewicht tubeless dichtingsproduct dat lekke banden stopt. Kan worden gebruikt voor enduro, gravel, of downhill fietsen om lekrijden tot het verleden te laten behoren.

Op zoek naar een super lichtgewicht maar Stoer tubeless kit? Boom, je hebt het net gevonden mijn vriend! No Puncture Hassle Tubeless afdichtingsmiddel presteert onder de meest brute race omstandigheden. De geavanceerde moleculen vullen de grotere gaten en scheuren, terwijl de geavanceerde latex onmiddellijk een sterke afdichting vormt. Onze formule bevat ook een uniek UV-detectiesysteem dat lekke banden zichtbaar maakt die je tijdens je rit niet hebt gezien.

Ontwikkeld in samenwerking met 's werelds beste downhillers en pro peloton teams, om u de beste bandenafdichtmiddel beschikbaar te geven. Het is niet-corrosief en is gemakkelijk afwasbaar met water. Compatibel met tubeless ready en full UST wielen/banden, No Puncture Hassle Tubeless afdichtingsmiddel Werkt van 15-120psi en temperaturen van -20°C tot +50°C. Ons zakje is zo ontworpen dat het perfect op je Presta ventiel past en is ideaal om aan je gereedschapskist of rugzak toe te voegen voor noodherladingen onderweg!

Merk
Muc-Off
3 Items
5037835822007

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking