Campagnolo Bora ULTRA WTO60 Disc Dark Label 2WF
Campagnolo Bora ULTRA WTO60 Disc Dark Label 2WF
Campagnolo Bora ULTRA WTO60 Disc Dark Label 2WF
Campagnolo Bora ULTRA WTO60 Disc Dark Label 2WF

Campagnolo Bora ULTRA WTO60 Disc Dark Label 2WF

Campagnolo Bora ULTRA WTO60 Disc Dark Label 2WF
Laatste items in voorraad
€ 2.099,00
Inclusief belasting

De Bora Ultra WTO 60 is er om elke laatste watt om te zetten in pure snelheid . Zijn indrukwekkend lichte gewicht en efficiëntie zorgen ervoor dat je niet alleen de finish haalt in de strijd, maar ook het ultieme gereedschap hebt om als overwinnaar uit de strijd te komen.

Het geavanceerde, in de windtunnel geoptimaliseerde profiel van de 60 mm diepe carbonvelg belooft een scherp, zelfverzekerd rijgedrag onder alle omstandigheden. Geheel nieuwe aero-spaken met verborgen nippels verminderen de luchtweerstand, terwijl CULT keramische lagers wrijving minimaliseren. Campagnolo's prachtig gevormde carbon naafbody is stevig verbonden met een lichte aluminium naafflens en geïntegreerde radiale spaakzittingen zorgen voor een perfecte uitlijning.

Zoals bij alle Bora Ultra-wielen, is het velgbed niet geboord, waardoor tubeless installatie eenvoudig is en de integriteit en torsiestijfheid van de velg aanzienlijk wordt vergroot.

Het is de droom van een sprinter, rouleur en tijdrijder .

De 2-Way Fit-velg is geschikt voor tubeless, tubeless-ready of clincher-banden met een breedte vanaf 23 mm, maar is aerodynamisch geoptimaliseerd voor 25 mm-banden.

Ultieme aerodynamica
  • Ongeveer 80% van de tijd in het zadel hebben rijders doorgaans te maken met windhoeken tussen 10 en 20 graden, en de Bora Ultra WTO 60 is ongeëvenaard in het overwinnen van weerstand in deze situatie, wat af en toe een negatieve weerstand oplevert, ook wel bekend als het zeileffect.

  •  De zandlopervorm van de naaf en speciaal ontworpen flenzen verminderen het frontale gebied en de daaropvolgende turbulentie.

Perfecte uitlijning
  • Campagnolo vormt de nippel- en ventielgaten in de velgen, zodat er geen koolstofvezels worden gesneden door te boren

  • Elk spaakgat heeft een interne tepelzitting, gewikkeld in de carbon lay-up van de velg, die specifiek is uitgelijnd met de beoogde naaf

  • Aero Mo-Mag-nippels zijn perfect uitgelijnd met elke spaak voor een nauwkeurigere wielconstructie, met verminderde plaatselijke spanning en verbeterde levensduur van vermoeidheid.

Stop en ga
  • Alle nieuwe Bora Ultra WTO-wielen zijn ontworpen voor AFS (centerlock-compatibele) remschijven.

  • Campagnolo's unieke G3-spaaksysteem gaat de belangrijkste bron van koppel bij elke naaf tegen.

  • CULT keramische lagers zorgen ervoor dat de Bora Ultra WTO-naven 5 ½ keer vrij ronddraaien dan standaard stalen lagers.

  • De oversized freehub met 36 tanden is snel in te schakelen en zeer duurzaam, en accepteert N3W-, XDR- en HG-freehub-body's.

Merk
Campagnolo
Type
Race
Wielmaat
28
Velghoogte
60mm
Velgtype
Disc
Bodytype
N3W
Aangeraden Bandbreedte
25-28mm
Schijfrem
Centerlock
Inbouwbreedte Voornaaf
100x12mm steekas
Inbouwbreedte Achternaaf
142x12mm steekas
Kleur Decals
Black
1 Item
8053340457869
Product toegevoegd aan vergelijking