SiS Go Isotonic Energygel Lemon & Lime 6 pack
SiS Go Isotonic Energygel Lemon & Lime 6 pack

SiS Go Isotonic Energygel Lemon & Lime 6 pack

SIS131061
Niet op voorraad
€ 9,95
Inclusief belasting

Onze GO Energy Isotonic Gel is ontworpen om snel en gemakkelijk smakelijke, licht verteerbare koolhydraten te leveren zonder dat je water nodig hebt. Het was de eerste gel ter wereld en de winnaar van de Queen's Award for Enterprise. Het is nog steeds de energiebron bij uitstek voor topatleten over de hele wereld.


WAAROM JE GO ENERGY ISOTONE GEL ZOU MOETEN GEBRUIKEN

 

Als je snel energie nodig hebt, levert onze toonaangevende GO Energy Isotonic Gel gemakkelijk te verteren koolhydraten die kunnen worden gebruikt als onderdeel van je energiestrategie zonder het vloeibare volume dat je vaak een opgeblazen en futloos gevoel geeft. De gel wordt ook geleverd in een zeer praktische verpakking die ontworpen is om gemakkelijk meegenomen te worden in plaats van lompe sportflessen.

 

 

Hoog koolhydraatgehalte

Verbetert prestaties

Geen extra water of vloeistof nodig

Lichte, compacte, makkelijk mee te nemen verpakking

 

DE WETENSCHAP ACHTER GO ISOTONE ENERGIEGEL

 

Ons Performance Solutions team heeft onze innovatieve GO Energy Isotonic Gel-formule ontwikkeld die ervoor zorgt dat het snel door de maag wordt opgenomen en snel in energie wordt omgezet zonder dat er extra vloeistof nodig is om het te verdunnen. Dit zorgt voor een snelle aanvulling van uitgeputte glycogeenvoorraden.

Merk
SiS
Smaak
Lemon & Lime
Gebruik
Tijdens Het Sporten
Type Sportvoeding
EnegieGel
5025324010738

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking