Checkpoint ALR 5 Lava
Checkpoint ALR 5 Lava

Checkpoint ALR 5 Lava

5304200
Laatste items in voorraad
€ 2.499,00
Inclusief belasting

De Checkpoint ALR 5 is een hoogwaardige aluminium gravelbike voorzien van kwaliteitsonderdelen die bestand zijn tegen lange, zware kilometers op gravelpaden of eindeloze asfaltwegen. Deze fiets biedt ruimschoots mogelijkheden voor elk soort avontuur dankzij de rijke standaarduitrusting zoals een wendbare en toch stabiele, progressieve geometrie, heel veel bevestigingspunten voor grootse bikepacking-avonturen plus een SRAM Apex 1x12 speed aandrijving. 

*Wij leveren onze fietsen tegen de scherpst mogelijke prijs, welke ruim onder de adviesprijs ligt, zoals u ziet bij fietsen waar 'sale' bij staat. Bij fietsen waar géén sale bij staat mogen we onze Hopmansprijs niet via email of onze website communiceren, u kunt deze telefonisch bij ons opvragen, via 0164-233725. We willen de fiets goed afleveren, en doen dat alleen in onze winkel in Bergen op Zoom, wij leveren dus géén fietsen aan huis. De korting die u op de fiets en alle andere artikelen krijgt, maakt het bezoek aan onze winkel meer dan de moeite waard!

Kleur
  • Lava
Maat
  • 49
  • 56
  • 58
  • 52
  • 54
  • 61

Het past bij jou als...

Je bent gek op grote gravelavonturen die eindigen met bier en barbecue. Maar dat betekent niet dat je compromissen sluit op het gebied van prestaties. Je verwacht veel waar voor je zuurverdiende geld dus je wilt kwaliteit, duurzaamheid, veelzijdigheid en vooral een enorme dosis plezier.

De techniek die je krijgt

Een solide 300 Series Alpha Aluminium frame met een progressieve geometrie voor stabiliteit bij hoge snelheden en efficiëntie in pittige beklimmingen, verborgen kabels die fietstassen niet hinderen, bevestigingspunten voor een drager, spatborden en geïntegreerde frametassen, een 1x12 SRAM Apex aandrijving voor pittige beklimmingen of ruwe gravelwegen, hydraulische schijfremmen voor remkracht onder alle omstandigheden, tubeless ready velgen en brede 700 x 40c gravelbanden voor extra stabiliteit en tractie.

Het laatste woord

Als je de hoeveelheid avontuur in geld zou uitdrukken, heeft de Checkpoint ALR 5 de beste verhouding tussen euro’s en euforie. Kwaliteitsonderdelen, een duurzaam lichtmetalen frame met een groot aantal uitrustingskenmerken zoals extra bandenvrijheid en diverse mogelijkheden om je fiets naar eigen wensen aan te passen voor nog grotere en mooiere avonturen.

Waarom jij er gek op zal zijn

  1. De progressieve geometrie is snel en wendbaar, maar voelt stabiel aan en zorgt voor controle op snelle, hobbelige afdalingen

  2. Je krijgt een enorm veelzijdige fiets met een zeer breed inzetbereik dat uiteenloopt van gravel en bikepacking tot aan dagelijks woon-werkverkeer

  3. Enorme bandenvrijheid waardoor je banden tot maximaal 45c kunt monteren voor extra stabiliteit en grip in elke situatie

  4. Dankzij bevestigingspunten voor frametassen, drager en spatborden kun je gemakkelijk bagage en water meenemen

  5. De SRAM Apex 1x12 aandrijving geeft je genoeg versnellingen om steile beklimmingen op te rijden

Kleur
Rood
Merk
Trek
Materiaal
Aluminium
Type rem
Disc
Model
Checkpoint
Soort
Gravel
Groepset
SRAM Apex
1 Items
768682540268
Product toegevoegd aan vergelijking