MET Trenta 3K Carbon Mips Vanilla Ice Gold
MET Trenta 3K Carbon Mips Vanilla Ice Gold
MET Trenta 3K Carbon Mips Vanilla Ice Gold
MET Trenta 3K Carbon Mips Vanilla Ice Gold
MET Trenta 3K Carbon Mips Vanilla Ice Gold
MET Trenta 3K Carbon Mips Vanilla Ice Gold
MET Trenta 3K Carbon Mips Vanilla Ice Gold
MET Trenta 3K Carbon Mips Vanilla Ice Gold
MET Trenta 3K Carbon Mips Vanilla Ice Gold
MET Trenta 3K Carbon Mips Vanilla Ice Gold

MET Trenta 3K Carbon Mips

MET Trenta 3K Carbon Mips Vanilla Ice Gold
Laatste items in voorraad
€ 329,95
Inclusief belasting

De MET Trenta 3K Carbon Mips® is een hoogwaardige racehelm ontworpen met elite wielrenners en gedragen naar de overwinning in de Tour de France en de monumenten van Luik-Bastenaken-Luik en Il Lombardia. De MET Trenta 3K Carbon Mips® is ontworpen om je hoofd fris te houden en energie te besparen bij elke pedaalslag en is de meest geavanceerde racefietshelm die we ooit hebben gemaakt, nu geüpgraded met de toevoeging van Mips AIR®, de lichtste en meest geavanceerde rotatiehelm beheersysteem.

 

 

UAE Team Emirates kiest de MET Trenta 3K Mips® als hun belangrijkste racehelm vanwege zijn ongelooflijke aanpassingsvermogen. Perfect geventileerd voor warme omstandigheden en extreme inspanningen, terwijl hij hoogwaardige aerodynamica en natuurlijk Mips®-veiligheid biedt, is de Trenta 3K Mips® de ultieme racehelm.

Kleur
  • Vanilla Ice Gold
Maat
  • S
  • M
  • L

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op! 

Kenmerken:

 

-Mips Air ® - Hersenenbeschermsysteem

 

MET doet nooit concessies op het gebied van veiligheid of prestaties. Door Mips AIR® toe te voegen, hebben we in de vulling het lichtste en meest geavanceerde rotatiebeheersysteem geïntegreerd.

Mips AIR® is speciaal ontwikkeld en ontworpen om het lichtst mogelijke systeem te zijn om de rotatie-energieën die tijdens specifieke hoekstoten naar het hoofd worden overgebracht, te verminderen. In tegenstelling tot traditionele Mips-kooien is Mips AIR® geïntegreerd in de vulling van de Trenta 3k Carbon en maakt een relatieve beweging van 10-15 mm mogelijk tussen de energie-absorberende laag en de vulling.

 

- 3K Koolstoftechnologie

 

De constructie van de MET Trenta 3K Carbon Mips® is van het hoogste niveauop de markt. Ons R&D-team heeft gebruik gemaakt van de elastische modulusvan koolstofvezel, waardoor we de dichtheid van het EPS-schuim met 20% kunnen verminderen, zonder het vermogen van de helm om energie te absorberen te beïnvloeden. Het resultaat is een lichtgewicht maar beter presterende schaal die een nieuwe standaard zet voor geventileerd helmontwerp.

 

- Naca Vent

 

Oorspronkelijk ontwikkeld door NACA, voorloper van NASA, maakt de positie van een inlaat aan de voorkant van de helm gebruik van de kracht van het Venturi-effect, waardoor warme lucht in de helm wordt geblazen via speciaal geplaatste uitlaatpoorten. Dit zorgt voor een constante luchtstroom door de helm, zonder weerstand te creëren.

 

- Achterdeflectoren

 

De achterkant van een helm heeft een enorme impact op hoe goed geventileerd hij is, waarbij de afvoer van warme lucht van binnenuit een belangrijke prioriteit is. De MET Trenta 3K Carbon Mips® is voorzien van een platte achterdeflector die onder een hoek van 25° staat, waardoor het mogelijk is om twee brede uitlaten te gebruiken die de luchtstroom optimaliseren als je op de hellingen bent en hard rijdt.

 

- Buisvormige Staart

 

De onopvallende Kamm-staart van de helm heeft ook een aerodynamisch doel. Het werkt in synergie met de NACA-ventilatieopening aan de voorkant en de achterdeflector om de luchtstroom effectief te stimuleren, en werd ontwikkeld via specifieke windtunneltests in het NEWTON-laboratorium in Milaan.

 

- Hoofd Contactoppervlak

 

We hebben de MET Trenta 3K Carbon Mips® zo gebouwd dat slechts 30% van het hoofd in contact komt met de helm als je hem draagt. Hierdoor kan de andere 70% profiteren van de geoptimaliseerde luchtstroom die door de interne holte stroomt, waardoor u koeler blijft tijdens het rijden.

 

- Zonnebril Poorten

 

Speciale zonnebrilpoorten met rubberen handgrepen om uw zonnebril veilig op te bergen als deze niet op uw gezicht zit.

 

- Fit- Systeem

SAFE-T ORBITAAL

De allround riem is 360° verstelbaar

4 posities voor verticale aanpassing

2 posities voor occipitale aanpassing

Compatibel met paardenstaart

MET USB LED-lamp compatibel

Kleur
Goud
Merk
Met
Maat
L
M
S
Mips
Ja
Code
Euro100
1 Items
8015190288345
Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.