Kask Elemento WG11
Kask Elemento WG11
Kask Elemento WG11
Kask Elemento WG11
Kask Elemento WG11
Kask Elemento WG11
Kask Elemento WG11
Kask Elemento WG11

Kask Elemento WG11

Kask Elemento WG11 Helm Silver
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 375,00
Inclusief belasting

In de zoektocht naar ultieme prestaties mag je van een helm meer verwachten dan ‘slechts’ superieure aerodynamica en laag gewicht. De Elemento heeft een revolutionair, nieuw ontwerp met geavanceerde technologieën om de allerbeste veiligheid en thermisch comfort te bieden, ongeacht wat je rijdt: weg, crosscountry, cyclocross of grind (of alle vier). De Elemento is ontworpen in samenwerking met het INEOS Grenadiers Cycling Team en is bedoeld voor professionele en semi-professionele atleten. Verwacht nieuwe normen op het gebied van aerodynamica, ventilatie en prestaties; verwacht niets minder dan een revolutionaire helm voor training en racen.

 

Wees een voorsprong op het spel

 

De Elemento is ontworpen om zowel superaerodynamisch te zijn als een hoog ventilatieniveau mogelijk te maken, dankzij het innovatieve ontwerp en de introductie van verschillende baanbrekende technologieën, zoals Fluid Carbon 12 en Multipod. Het composiettechnopolymeer van Fluid Carbon 12 absorbeert meer energie bij een impact dan traditionele materialen en verdeelt de gegenereerde kracht gelijkmatiger over de hele helm. Dit voordeel heeft de technici van KASK in staat gesteld de grootte van de interne kanalen te vergroten, wat de ventilatie verbetert, terwijl tegelijkertijd de grootte van de ventilatiegaten wordt verkleind voor een betere aerodynamica. Multipod is de eigen 3D-geprinte interne vulling van KASK. Dit elastomeermateriaal zorgt ervoor dat de helm beter bestand is tegen de energie die wordt gegenereerd door lineaire en roterende impacts. Multipod functioneert isotroop, wat betekent dat het de energie van botsingen hetzelfde weerstaat, ongeacht de richting waarin de kracht wordt uitgeoefend. Het OCTOFIT+ helmbevestigingssysteem van Elemento zorgt voor een nauwkeuriger afgestemde pasvorm voor meer veiligheid en stabiliteit. Een reflecterende afbeelding aan de achterkant vergroot de zichtbaarheid van de rijder.

Kleur
  • Silver
Maat
  • S
  • M
  • L


Kenmerken :

Vloeibare Koolstof:

Een nieuw composietmatriaal waarmee de dikte van EPS vanaf de binnenschaal kan worden verminderd, om de ventilatie en aerodynamica te verbeteren. Het genereert ook een betere energieverdeling bij een impact en garandeert een laag wrijvingsoppervlak tussen de helm en het impactoppervlak.

 

Hyvent:

De helmstructuur is ontworpen om de luchtstroom en thermische regulatie van het hoofd van de rijder te maximaliseren.

 

Octofit+ :

De nieuwe,overgeïnjecteerde rubberen wijzerplaat zorgt voor een betere vingergrip. De verticale stabilisator is opnieuw ontworpen voor meer stabiliteit en biedt een aangepaste pasvorm voor rijders met langer haar. De ergonomische neksteun zorgt voor een snelle en veilige pasvorm tegen de achterkant van het hoofd.

 

Kask Rotatie Impact WG11:

KASK heeft de Rotational Impact WG11 Test ontwikkeld om veiligere helmen te bieden. Een onzichtbare beschermingslaag die de internationale normen ver overtreft. Het onafhankelijke, in het laboratorium geteste veiligheidsprotocol daagt de industrie uit en overtreft de hoogste normen.

Met onze wetenschappelijke achtergrond en intensieve tests creëren we hoofdbescherming die zelfs de strengste testprocedures met gemak overtreft. Wij streven naar de hoogste veiligheidsnormen voor al uw ritten.

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Materialen

  • Materiaal binnenvoering: merinowol

  • Materiaal kinband: polyester

  • Shell-afwerking: glanzend

 

Standaarddetail

  • Norm: CE / UKCA - EN 1078

 

Gewicht

  • Gewicht: 250 GRAM

Kleur
Zilver
Merk
Kask
Maat
L
M
S
Mips
WG11
Code
Euro75.05
0 Items
Product toegevoegd aan vergelijking