Lazer Z1 Kineticore
Lazer Z1 Kineticore
Lazer Z1 Kineticore
Lazer Z1 Kineticore
Lazer Z1 Kineticore
Lazer Z1 Kineticore
  • Aanbieding!
  • -€ 79,05
Lazer Z1 Kineticore
Lazer Z1 Kineticore
Lazer Z1 Kineticore
Lazer Z1 Kineticore
Lazer Z1 Kineticore
Lazer Z1 Kineticore

Lazer Z1 Kineticore

BLC2447892329 Lazer Helm Z1 Kineticore
Laatste items in voorraad
€ 169,95 € 249,00 -€ 79,05
Inclusief belasting

Geoptimaliseerde bescherming tegen rotationele impact met een gewicht van slechts 220 gram (maat M). De Z1 KinetiCore is 'the one' voor degene die op zoek is naar een vederlichte helm met de beste ventilatie.

 

De Z1 KinetiCore is licht, heeft een uitstekende ventilatie en biedt een hoog veiligheidsniveau.

Bij de ontwikkeling van deze helm hebben we de iconische Z1 als uitgangspunt genomen - een helm die gedragen is door beroemde atleten zoals Andre Greipel op de Champs Elysees - en hebben vervolgens alle goede eigenschappen behouden en de helm nog beter gemaakt door de gepatenteerde Lazer 
KinetiCore beschermingstechnologie te integreren. Het resultaat is een slechts 220 gram lichtgewicht (maat M CE) met ingebouwde bescherming tegen rotatie-impact die een vijfsterrenbeoordeling heeft gekregen van Virginia Tech.

Strategisch geplaatste ventilatieopeningen en een zwevende hoofdband zorgen voor de beste ventilatie, terwijl de aerodynamica op peil is gebleven. Er kan een Lazer Aeroshell worden gemonteerd om de ventilatieopeningen af te dekken voor extra aero-voordelen en bescherming tegen de weerselementen.

De helm is voorzien van het Advanced RollSys verstelsysteem dat het hele hoofd omspant en een comfortabele en veilige pasvorm biedt. Andere kenmerken van de Z1 KinetiCore zijn lichte, gestikte en gerecycleerde helmriemen met gegarandeerd draagcomfort en openingen voor een sportbril. Bekijk 
hier hoe je een sportbril op de helm kunt plaatsen.

Het nieuwe agressieve ontwerp van de Z1 KinetiCore zorgt voor bewonderende blikken terwijl jij je grenzen verlegt.

Kleur
  • WHITE
Maat
  • S
  • M
  • L

Kenmerken:

 

Superlichtgewicht

Een helm van slechts 220 gram (maat M CE) met ingebouwde bescherming tegen rotatie-impacts en een 5-sterrenbeoordeling van Virginia Tech

Beste ventilatie in zijn klasse

Strategisch geplaatste ventilatieopeningen hebben een koelingsefficiëntie van 103% terwijl de aerodynamica in stand blijft.

Brilvriendelijk

Brillen kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in de speciale sleuven op de helm. De kortere hoofdkooi garandeert een perfecte plaatsing van de brillenpootjes.

Bekijk hier hoe je een sportbril op de helm kunt plaatsen.

Zwevende hoofdband

De zwevende hoofdband verbetert de ventilatie en helpt je om koel te blijven terwijl jij je in het zweet werkt. De band is licht en zorgt voor een comfortabele pasvorm aan de voorzijde van de helm.

Handige helmriemen

Minder materiaalgebruik, minder gewicht, minder plastics. Geniet van een comfortabele pasvorm met de antibacteriële, gerecyclede en gestikte helmriemen die voorzien zijn de Polygiene Biostatic™ Stay Fresh-technologie. 

Blijf fris

De Polygiene Biostatic™ Stay Fresh padding bevat luchtgaten die strategisch voor de ventilatieopeningen zijn geplaatst om de lucht beter te laten circuleren.

Minder plastic

40 gram minder plastic gebruikt in vergelijking met de Lazer Z1 MIPS M CE.

Kleur
Wit
Merk
Lazer
Maat
L
M
S
Mips
KinetiCore
2 Items
5400974026436
Product toegevoegd aan vergelijking