Kask Utopia Y WG11
Kask Utopia Y WG11
Kask Utopia Y WG11
Kask Utopia Y WG11
Kask Utopia Y WG11
Kask Utopia Y WG11
Kask Utopia Y WG11
Kask Utopia Y WG11

Kask Utopia Y WG11

Kask Utopia Y WG11 Helm Black
Laatste items in voorraad
€ 275,00
Inclusief belasting

Deze helm is sneller, daar bestaat geen twijfel over. Welkom in het nieuwe tijdperk van aerodynamica en ventilatie: snelheid en comfort in hun pure essentie. De originele Utopia was uniek, maar de Utopia Y verlegt de grenzen op het gebied van techniek en design nog verder. Deze bijgewerkte, opnieuw ontworpen helm is een nieuwe, frissere versie. Als fietsers weten we alles over de voordelen van marginale winsten, en het spreekt voor zich dat we ons niet willen laten tegenhouden door zelfs maar de geringste inefficiëntie. En bovendien vertaalt een perfecte pasvorm zich in meer snelheid. Utopia Y is je beste bondgenoot onderweg als je op de podiumplaats mikt.


De originele Utopia-helm heeft de lat hoger gelegd voor geoptimaliseerde aerodynamica en ventilatie, die centraal blijven staan ​​bij de Utopia Y. De bijgewerkte editie heeft het OCTOFIT+ verstelsysteem geïntroduceerd, dat een verbeterde pasvorm en stabiliteit garandeert. De Utopia Y biedt ook meer comfort dankzij de Resistex Carbon-vulling – een ademend materiaal dat de afvoer van vocht naar de buitenschaal bevordert. De esthetiek van de Utopia Y is compleet met de toevoeging van reflecterende graphics om een ​​betere zichtbaarheid te garanderen; het KASK-logo op de laterale buitenkant van de schaal is een replica van de helmen die momenteel worden gebruikt door de professionele teams en atleten van KASK.

 

https://youtube.com/shorts/vfeTcfOA-NA?si=-kJ1s4Zct1vTpeFM

Kleur
  • BLACK
Maat
  • S
  • M
  • L

Kenmerken:

Hyvent:

De helmstructuur is ontworpen om de luchtstroom en thermische regulatie van het hoofd van de rijder te maximaliseren.

 

Octofit+ :

De nieuwe,overgeïnjecteerde rubberen wijzerplaat zorgt voor een betere vingergrip. De verticale stabilisator is opnieuw ontworpen voor meer stabiliteit en biedt een aangepaste pasvorm voor rijders met langer haar. De ergonomische neksteun zorgt voor een snelle en veilige pasvorm tegen de achterkant van het hoofd.

 

Kask Rotatie Impact WG11:

KASK heeft de Rotational Impact WG11 Test ontwikkeld om veiligere helmen te bieden. Een onzichtbare beschermingslaag die de internationale normen ver overtreft. Het onafhankelijke, in het laboratorium geteste veiligheidsprotocol daagt de industrie uit en overtreft de hoogste normen.

Met onze wetenschappelijke achtergrond en intensieve tests creëren we hoofdbescherming die zelfs de strengste testprocedures met gemak overtreft. Wij streven naar de hoogste veiligheidsnormen voor al uw ritten.

  

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Materialen

  • Materiaal binnenvulling: 87% nylon - 9% polyester - 4% andere vezels

  • Materiaal kinband: kunstleer

  • Shell-afwerking: glanzend

 

Standaarddetail

  • Norm: CE / UKCA - EN 1078

 

Gewicht

  • Gewicht: 240 GRAM

Kleur
Zwart
Merk
Kask
Maat
L
M
S
Mips
WG11
Code
Euro55.05
1 Items
8057099289337
Product toegevoegd aan vergelijking