Kask Mojito WG11 White
Kask Mojito WG11 White
Kask Mojito WG11 White
Kask Mojito WG11 White
Kask Mojito WG11 White
Kask Mojito WG11 White
Kask Mojito WG11 White
Kask Mojito WG11 White

Kask Mojito WG11 White

Kask Mojito WG11 White
Laatste items in voorraad
€ 149,00
Inclusief belasting

De Mojito³ is onmiskenbaar qua vorm en persoonlijkheid: het is de ideale mix van prestaties, comfort en stijl. De ontwerpoverwegingen zijn perfect uitgebalanceerd om maximaal comfort en optimaal ademend vermogen te bieden, zelfs als het zwaar wordt. Wanneer je de kenmerkende Mojito³ oppakt, weet je dat je een legendarische helm opzet. 

 


Ontworpen met behulp van het KASK-exclusieve ergonomische Octo Fit-retentiesysteem en premium Blue Tech-helmvulling, biedt de Mojito de rijder een nauwkeurige pasvorm en comfort terwijl hij slechts 230 gram weegt. De Mojito³ is veiliger dan ooit en doorstaat de KASK ROTATIONAL IMPACT WG11 TEST en overtreft de Europese veiligheidsnormen met 48%, wat een aanzienlijke verbetering oplevert bij botsingen aan de voorkant, achterkant en bovenkant ten opzichte van zijn voorganger.

 

Kleur
  • WHITE
Maat
  • S
  • M
  • L

Kenmerken:

 

Kinstrap van imitatieleer:

De antiallergische en gemakkelijkschoon te maken kinband is uiterst comfortabel en helpt irritatie van de huid te voorkomen.

 

Octofit+ :

De nieuwe,overgeïnjecteerde rubberen wijzerplaat zorgt voor een betere vingergrip. De verticale stabilisator is opnieuw ontworpen voor meer stabiliteit en biedt een aangepaste pasvorm voor rijders met langer haar. De ergonomische neksteun zorgt voor een snelle en veilige pasvorm tegen de achterkant van het hoofd.

Kask Rotatie Impact WG11:

KASK heeft de Rotational Impact WG11 Test ontwikkeld om veiligere helmen te bieden. Een onzichtbare beschermingslaag die de internationale normen ver overtreft. Het onafhankelijke, in het laboratorium geteste veiligheidsprotocol daagt de industrie uit en overtreft de hoogste normen.

Met onze wetenschappelijke achtergrond en intensieve tests creëren we hoofdbescherming die zelfs de strengste testprocedures met gemak overtreft. Wij streven naar de hoogste veiligheidsnormen voor al uw ritten.

Kleur
Wit
Merk
Kask
Maat
L
M
S
Mips
WG11
Code
Euro29.05
1 Items
8057099229012
Product toegevoegd aan vergelijking