Kask Protone Icon WG11
Kask Protone Icon WG11
Kask Protone Icon WG11
Kask Protone Icon WG11
Kask Protone Icon WG11
Kask Protone Icon WG11

Kask Protone Icon WG11

Kask Protone Icon WG11 Matt Black
Laatste items in voorraad
€ 275,00
Inclusief belasting

De elementen zijn in perfect evenwicht: prestatie, aerodynamica en veiligheid. Het ontwerp laat er geen twijfel over bestaan: Protone Icon is de nieuwe klassieker van KASK, een uitzonderlijke helm voor weg-, grind-, cyclocross- en MTB-crosscountry. Elk aspect is opnieuw ontworpen om de prestaties tot het uiterste te drijven.

 

Een opnieuw ontworpen intern frame geeft de drager meer veiligheid. Naadloze technologie verbindt de onderste en bovenste delen van de schaal om het een verfijnde, elegante uitstraling en verbeterde aerodynamica te geven. Het nieuwe OCTOFIT+ verstelsysteem optimaliseert het comfort en de stabiliteit van de helm, terwijl een verticale stabilisator over de nek ergonomische nekondersteuning biedt en zorgt voor een betere balans en een pasvorm op maat. De grote rotatiekap, bekleed met speciaal rubber, vergroot de grip van de vingers, en een reflecterend inzetstuk aan de achterkant zorgt ervoor dat de drager van de helm nog veiliger is. De binnenvoering is gemaakt van CoolMax®-materiaal dat niet alleen comfortabel en sneldrogend is, maar ook uitneembaar en wasbaar is. Zoals standaard bij alle KASK-helmen, is de Protone Icon ontwikkeld in overeenstemming met het KASK ROTATIONAL IMPACT WG11 TEST-protocol, een objectieve, wetenschappelijke benadering voor het meten van de prestaties van de helm bij rotatie-impact.

 

Kleur
  • Matt Black
Maat
  • S
  • M
  • L

Kenmerken:

 

Kinstrap van imitatieleer:

De antiallergische en gemakkelijkschoon te maken kinband is uiterst comfortabel en helpt irritatie van de huid te voorkomen.

 

Binnenframe:

Het innovatieve binnenste verstevigingsframe biedt een grotere mechanische sterkte en een betere compactheid. In geval van een schok voorkomt het dat de helm in veel stukken breekt, waardoor elke rijder meer veiligheid krijgt.

 

Octofit+ :

De nieuwe,overgeïnjecteerde rubberen wijzerplaat zorgt voor een betere vingergrip. De verticale stabilisator is opnieuw ontworpen voor meer stabiliteit en biedt een aangepaste pasvorm voor rijders met langer haar. De ergonomische neksteun zorgt voor een snelle en veilige pasvorm tegen de achterkant van het hoofd.

Kask Rotatie Impact WG11:

KASK heeft de Rotational Impact WG11 Test ontwikkeld om veiligere helmen te bieden. Een onzichtbare beschermingslaag die de internationale normen ver overtreft. Het onafhankelijke, in het laboratorium geteste veiligheidsprotocol daagt de industrie uit en overtreft de hoogste normen.

Met onze wetenschappelijke achtergrond en intensieve tests creëren we hoofdbescherming die zelfs de strengste testprocedures met gemak overtreft. Wij streven naar de hoogste veiligheidsnormen voor al uw ritten.

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Materialen

  • Materiaal binnenvoering: polyester

  • Materiaal kinband: kunstleer

  • Shell-afwerking: glanzend

 

Standaarddetail

  • Norm: CE / UKCA - EN 1078

 

Gewicht

  • Gewicht: 230 GRAM

Kleur
Zwart
Merk
Kask
Maat
L
M
S
Mips
WG11
Code
Euro55.05
2 Items
8057099242233
Product toegevoegd aan vergelijking