Oakley Aro7 Lite White
  • Nieuw
Oakley Aro7 Lite White

Oakley Aro7 Lite White

Oakley Aro7 Lite FOS901771 White
Laatste items in voorraad
€ 250,00
Inclusief belasting

ARO7 is de ultieme keuze voor prestatiegerichte fietsers. De ARO7 is ontworpen voor een lage luchtweerstand en maximale efficiëntie, zodat fietsers het concurrentievoordeel hebben dat ze nodig hebben om hun beste resultaten te behalen. De no-tail shell vorm stimuleert verschillende lichaamsposities, waardoor het een algehele betere pasvorm heeft voor meerdere gebruikssituaties. Of het nu gaat om een grote wedstrijd, training of gewoon een dagtocht, de ARO7 is net zo dynamisch als je schema.

Kleur
  • WHITE
Maat
  • S
  • M
  • L

FIT: Een BOA 360° fit systeem bevat een verstelbare draaiknop die zorgt voor een betere pasvorm en maximale veiligheid. Algemene verbeteringen aan de vorm van de shell zorgen ervoor dat ARO5 Race lager op het hoofd zit voor een betere balans, terwijl het natuurlijker aansluit op de contouren van je hoofd.

 

BESCHERMING: Het Mips® veiligheidssysteem is ontworpen voor extra veiligheid tegen verschillende ongelukken en helpt de schadelijke krachten te verminderen die anders op het hoofd van de drager zouden kunnen komen.

 

VENTILATIE: Interne ventilatiekanalen in het EPS-schuim verbinden de ventilatieopeningen aan de voorkant met de uitlaatpoorten aan de achterkant, waardoor de algehele luchtstroom toeneemt. Terwijl de plaatsing van elke ventilatieopening helpt bij het reguleren van de lichaamstemperatuur door lucht over de bovenkant van je hoofd te blazen, zodat je koel blijft zelfs als het warm wordt tijdens het rijden.

VOERING: De voering bedekt belangrijke aanrakingspunten op het hoofd en is gemaakt van Ionic+ materiaal voor comfort. Het belangrijkste voordeel van Ionic+ is het vrijkomen van positief geladen zilverionen uit de stof bij aanwezigheid van vocht. Deze ionische werking helpt zweetophoping op het oppervlak te voorkomen, waardoor het product langer meegaat.

 

OPBERGEN VAN BRILLEN: Net als een traditionele bril kan het geïntegreerde glas bovenop de helm worden opgeborgen met behulp van hetzelfde magnetische systeem. Het beste is nog dat het ventilatie-ontwerp ventilatie mogelijk maakt, zelfs als het glas is opgeborgen.

 

 

DESIGN: De vorm van de shell is afgestemd op snelheid met een slanker profiel, geen staart en een betere pasvorm die dichter op je hoofd zit. Dit zorgt voor effectieve aerodynamica en efficiëntie wanneer kracht het belangrijkst is. Zie het als gestroomlijnd, compact en raceklaar.

Kleur
Wit
Merk
Oakley
Code
Euro70.05
1 Items
8056153345415
Product toegevoegd aan vergelijking