Lazer Z1 MIPS
Lazer Z1 MIPS
Lazer Z1 MIPS
Lazer Z1 MIPS
Lazer Z1 MIPS
  • Aanbieding!
  • -€ 120,00
Lazer Z1 MIPS
Lazer Z1 MIPS
Lazer Z1 MIPS
Lazer Z1 MIPS
Lazer Z1 MIPS

Lazer Z1 MIPS

BLC2167881221 Lazer Helm Z1 MIPS
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 99,95 € 219,95 -€ 120,00
Inclusief belasting

De Lazer Z1 MIPS racefietshelm is een lichte helm waardoor je amper voelt dat je hem op hebt. Het is niet alleen een lichte helm, maar tevens erg comfortabel en veilig. De Lazer Z1 MIPS is voorzien van het ARS Advanced Rollsys Retention System waarmee je met één handomdraai je pasvorm kan aanpassen. Door de Adjustable Head Basket kun je de hoogte afstellen. Dit alles gaat gepaard met een hoog draagcomfort.

Ondanks zijn lichte gewicht levert de Lazer Z1 niet in op zijn veiligheid. Dit komt door de combinatie van het MIPS systeem en het Inside In-Mold systeem waarbij 4 verschillende lagen als het ware samen worden gespoten tot één geheel in plaats van gelijmd. Het MIPS Systeem bestaat uit een low friction tussenlaag tussen de EPS voering en de padding die voorzien is van elastische bevestigingen. Hierdoor kan de helm bij een val iets bewegen (schuiven en roteren) ten opzichte van het hoofd, zodat de zijdelingse- en rotatiekrachten die bij een val op kunnen treden worden opgevangen. Dit in tegenstelling tot een helm zonder MIPS, waarbij alleen de klap opgevangen wordt door een indrukking van de EPS voering. Daarnaast is de Lazer Z1 MIPS voorzien van 31 luchtgaten zodat je optimaal gekoeld wordt tijdens een warme fietsrit.

Kleur
  • Mat Black
Maat
  • S
  • M
  • L


Kenmerken:


Inside In-Mold
Hierbij worden verschillende lagen als het ware samen gespoten tot één geheel in plaats van gelijmd. Dit zorgt voor optimale stevigheid zonder dat dit extra gewicht met zich meebrengt.

Adjustable Head Basket
De verstelbare head basket biedt je de mogelijkheid om de achterkant van het ARS(aan de achterzijde van het hoofd) in hoogte te verstellen.

Advanced Rollsys system
Met ARS is de helm naar ieders wens in te stellen. Op deze manier zorg je ervoor dat de helm comfortabel zit en niet gaat irriteren omdat hij bijvoorbeeld te strak zit. Het systeem is met een hand (zelfs onder het rijden) te verstellen.

Kleur
Zwart
Merk
Lazer
Maat
M
Mips
Ja
0 Items
5420078812223

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking