Muc Off HCB-1
Muc Off HCB-1
  • Aanbieding!
  • -€ 4,30
Muc Off HCB-1
Muc Off HCB-1

Muc Off HCB-1

5037835208672
€ 17,20 € 21,50 -€ 4,30
Inclusief belasting

Houd uw kostbare fiets in tip-top conditie met de Muc-Off Harsh Condition Barrier. Met een geavanceerde dunne filmlaag maakt hij korte metten met roest en corrosie

HCB-1 is de ultimate beschermingsspray voor uw rit en is speciaal ontworpen om effectief te zijn in zelfs de zwaarste omstandigheden. Geschikt voor fietsen, e-bikes, motorfietsen en powersports. HCB-1 is veilig voor gebruik op elektrische onderdelen, lakwerk en de meeste harde plastic bekleding.

HIGHLIGHTS

  • Lost bestaande roest op

  • Ideaal voor gebruik in ruwe omgevingen

  • Creëert een zelfhelende barrière, actief tot 12 maanden

Houd uw kostbare fiets in tip-top conditie met de Muc-Off Harsh Condition Barrier. Met een ultramoderne dunne filmlaag maakt hij korte metten met roest en corrosie. Het is de perfecte upgrade voor de wintermaanden, of om uw fiets er het hele jaar door fris uit te laten zien - aangezien u 12 maanden lang bescherming hebt.

Dit innovatieve product is een must-have. Het houdt vocht buiten en creëert een duurzame anticorrosieve beschermlaag op het frame, de ketting, de metalen onderdelen, de kunststoffen en het lakwerk van uw fiets. En op onderdelen die al wat roest vertonen, verwijdert het de roest helemaal.

Om heel eenvoudig te controleren of je beschermd bent, hebben we een UV-kleurstof toegevoegd. Met een UV-lamp* kunt u controleren of het goed op zijn plaats zit en klaar is voor Beschermen uw Fiets, e-fiets of Motorfiets. Zo kunt u er op uit en genieten van de rit, ongeacht het weer.

Merk
Mucoff
6 Items
5037835208672

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking