Muc-Off Fiets Reiniger 5L
  • Aanbieding!
  • -€ 16,30
Muc-Off Fiets Reiniger 5L

Muc-Off Fiets Reiniger 5L

424601
Laatste items in voorraad
€ 35,95 € 52,25 -€ 16,30
Inclusief belasting

Onze OG Muc-Off product dat de tand des tijds heeft doorstaan. Niets verwijdert modder en Vuil makkelijker dan onze Nano Tech fiets Cleaner

ZIE HET IN ACTIE

De OG van fiets reinigers, vaak geïmiteerd nooit gedupliceerd.

HIGHLIGHTS

  • Breekt vuil en Vuil af op moleculair niveau

  • Volledig Biologisch afbreekbaar, vrij van zuren, oplosmiddelen en CFK's

  • Veilig op alle oppervlakken, inclusief koolstofvezel

Met behulp van onze geavanceerde Nano Tech formule, Muc-Off snijdt door Vuil sneller dan je "OMG!" kunt zeggen, ongeacht het weer of de rijomstandigheden. Deze klassieke roze fiets reiniger heeft een ongelooflijke reinigingskracht omdat het revolutionaire Nano Technology bevat dat vuil en Vuil afbreekt op microscopisch niveau, terwijl het ook de delicate afwerking van uw fiets'verzorgt. Omdat we de beste ingrediënten en oppervlakte-actieve stoffen gebruiken, is onze Muc-Off formule een streng bewaakt handelsgeheim.

Het is de meest effectieve reiniger die er is, en er zijn niet eens van die nare, gevaarlijke zuren of chemicaliën voor nodig. In feite is onze perfect roze reiniger *Biologisch afbreekbaar, vrij van zuren, CFK's en oplosmiddelen, en het is gebaseerd op alkaline, zodat u kunt Reinigen weg met een schuldgevoel zonder geweten. Het is veilig voor alle oppervlakken en het is zelfs geschikt voor schijfremrotors en -blokken.

*Alleen de inhoud is Biologisch afbreekbaar.

Merk
Muc-Off
1 Item
5037835907001
Product toegevoegd aan vergelijking