Prologo Nago R4 PAS Tirox 147 Zwart
  • Aanbieding!
  • -€ 49,05
Prologo Nago R4 PAS Tirox 147 Zwart

Prologo Nago R4 PAS Tirox 147 Zwart

Prologo Nago R4 PAS Tirox 147 Zwart
€ 89,95 € 139,00 -€ 49,05
Inclusief belasting

De NAGO R4 PAS (Redesign 4) is de evolutie van de iconische NAGO, het Prologo zadel geboren in 2008 dat door de jaren heen al een Giro d'Italia en vele Klassiekers heeft gewonnen. Ontworpen vanuit de behoeften van professionele teams ondersteund door Prologo, is het nieuwe zadel geperfectioneerd door middel van "Pressure Map MyOwn" testen om te voldoen aan de behoeften van alle fietsers die op zoek zijn naar maximale prestaties en comfort, zelfs voor lange ritten.

Compacte afmetingen met een lengte van 245 mm en T-vorm, met een licht naar voren geplaatst anatomisch centrum, voor een goede bewegingsvrijheid in het zadel en een maximale trapefficiëntie in alle posities.

 

De NAGO R4 PAS open versie heeft twee afzonderlijke, volledig onafhankelijke secties, gemaakt van de nieuwste generatie schuim met variabele dichtheid, om uitstekende ondersteuning en comfort te bieden tijdens alle fasen van het trappen. In het midden zit Prologo's PAS-systeem: een breed centraal kanaal en een basis met gaten om drukpieken te elimineren, zelfs tijdens maximale pedaalkrachtfases.

 

De basis is gemaakt van langvezelig carbon, een materiaal dat een uitstekend compromis biedt tussen stijfheid en comfort.

Kleur
Zwart
Merk
Prologo
Zadel Breedte
147mm
Type Zadel
Race
Materiaal Rail
Tirox
Uitsparing
Ja
7 Items
4716112788496
Product toegevoegd aan vergelijking