Prologo Scratch M5 PAS Tirox CPC 140 Zwart
Prologo Scratch M5 PAS Tirox CPC 140 Zwart
  • Aanbieding!
  • -€ 49,05
Prologo Scratch M5 PAS Tirox CPC 140 Zwart
Prologo Scratch M5 PAS Tirox CPC 140 Zwart

Prologo Scratch M5 PAS Tirox CPC 140 Zwart

Prologo Scratch M5 PAS Tirox CPC 140 Zwart
€ 119,95 € 169,00 -€ 49,05
Inclusief belasting

Scratch M5 CPC is ontworpen om het volgende niveau van prestaties te zijn. De CPC-technologie is dezelfde die wordt gebruikt in de Formule 1, gepatenteerd door Prologo voor de fietsindustrie. De 3D polymeer kegels maximaliseren de grip bij het aannemen van een agressieve positie en helpen om snel van positie te veranderen op het zadel. Op de no PAS versie biedt de speciale "AIR CPC", met meer ruimte tussen het ene en het andere polymeer, +10% luchtkoeling dan standaard gesloten zadels. 

Dankzij het nieuwe "T SHAPE"-ontwerp, de afmetingen en de ergonomie is de SCRATCH M5 CPC een uniseks zadel (mannen en vrouwen) dat geschikt is voor gebruik in meerdere categorieën. 

Maat: 250x140mm

Het nieuwe MSS Multi Sector System, ontworpen in samenwerking met de Polytechnische Hogeschool van Milaan, helpt het comfort en de prestaties te verbeteren; de actieve schuimkussentjes, die van elkaar gescheiden zijn, creëren onafhankelijke zones die slim en individueel werken, de natuurlijke beweging van de trapfasen van zowel duwen als trekken bevorderen en de trillingen absorberen die de basis overbrengt op het zadel. De ronde vorm van de M5 maakt een natuurlijke rotatie van het bekken mogelijk, waardoor stabiliteit en ondersteuning voor de lendenen ontstaat en de druk over een groter oppervlak wordt verdeeld.

 

Het PAS (Perineal Area System) is een kanaal dat ontworpen is om drukpieken en gevoelloosheid te elimineren en de bloeddoorstroming te verbeteren. Het bijzondere ergonomische ontwerp, ondersteund door schuim met variabele dichtheid, elimineert contactpunten in het prostaat-genitale gebied. Het PAS-kanaal is ideaal voor gebruikers die de voorkeur geven aan prestaties gecombineerd met comfort over lange en middellange afstanden.

Kleur
Zwart
Merk
Prologo
Zadel Breedte
140mm
Type Zadel
Race
Materiaal Rail
Tirox
Uitsparing
Ja
4 Items
4711946193065
Product toegevoegd aan vergelijking