Prologo Dimension 143 Hardblack T4.0
Prologo Dimension 143 Hardblack T4.0
Prologo Dimension 143 Hardblack T4.0
Prologo Dimension 143 Hardblack T4.0

Prologo Dimension 143 Hardblack T4.0

000510923
€ 45,95
Inclusief belasting

De naam Dimension drukt het belang uit van het project zelf: een innovatief product creëren in termen van maat, design en ergonomische vorm, geschikt voor alle disciplines en perfect voor zowel mannen als vrouwen. 

De naam Dimension drukt het belang uit van het project zelf: een innovatief product creëren in termen van maat, design en ergonomische vorm, geschikt voor alle disciplines en perfect voor zowel mannen als vrouwen. Dimensie staat synoniem voor comfort, prestaties en lichtheid. De combinatie van de korte neus (35 mm minder) en het PAS-Systeem elimineert drukpieken als gevolg van aerodynamische of maximale stuwkrachtposities, waardoor een regelmatige bloedstroom wordt gegarandeerd. Het grotere zitgedeelte (143 mm breed) zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling van het lichaamsgewicht. Het Dimension-zadel is getest en ontwikkeld in samenwerking met de beste internationale professionele teams om een ​​zadel te garanderen dat geschikt is voor alle gebruikers.

Merk
Prologo
Prologo
17 Items
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan de verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.