Dynamic Slick Wax 250ml
Dynamic Slick Wax 250ml
  • Aanbieding!
  • -€ 10,04
Dynamic Slick Wax 250ml
Dynamic Slick Wax 250ml

Dynamic Slick Wax 250ml

DY-006 Slick Wax 250ml
€ 19,95 € 29,99 -€ 10,04
Inclusief belasting

Met Slick Wax loopt je ketting soepel, schoon en geruisloos. Deze veel gekozen wax is ideaal voor alle weersomstandigheden. Het verlaagt de frictie in je ketting, beschermt tegen corrosie en gaat ontzettend lang mee. Geschikt voor gebruik op de racefiets, gravelfiets en mountainbike.

✅ De ultieme allround wax, geschikt voor alle weersomstandigheden en fietstypes.
✅ Volledig biologisch afbreekbaar.
✅ Geen zwarte ketting en cassette meer, Slick Wax houdt je aandrijflijn schoon (en stil).

Slick Wax is een zeer duurzaam en verfijnd kettingsmeermiddel. Het beschermt je ketting tegen corrosie, vuil en slijtage, maakt hem soepeler en stiller dan ooit en houdt je aandrijflijn droog en schoon.

Vette kettingen behoren tot het verleden wanneer je Slick Wax gaat gebruiken. Gewoon aanbrengen op een schone, droge ketting en je hoeft de ketting bijna nooit meer te ontvetten. Breng het product opnieuw aan wanneer nodig en verwijder tussendoor vuil of overtollige wax met een doek of borstel.

Geschikt voor alle weersomstandigheden en voor alle fietsdisciplines. Of het nu je racefiets, MTB, gravel of e-bike is; je hebt maar 1 product nodig om de klus te klaren. Het gebruik van Slick Wax verlengt de levensduur van je aandrijflijn tot 40% en het blijft langer op je ketting zitten dan andere soorten kettingwax.

Slick Wax is een biologisch afbreekbaar, planet-friendly smeermiddel gemaakt op basis van was.

Merk
Dynamic
12 Items
8720387297221

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking